Smaller Default Larger

Veres Reményke

Értékelés:
(0 szavazat)

 


Gyerekkorom óta érzékelem a köztes térből jövő üzeneteket színeket alakzatokat. Elkezdtem kutatni hogyan tudnék még tisztábban hallani, érzékelni és látni az Angyalokat és eltávozott lelkeket. Tanulmányaim kutatásaim és mérhetetlen kíváncsiságom elvitt Izraelbe és Indiába, ahol megnyílt előttem a lehetőségek tárháza: Jóga, Meditáció, Tibeti - Indiai hang és rezgés terápia.
 

Tibeti, Indiai olajos masszázs stb.
Természetesen azóta sem álltam meg a tanulásban, folyamatosan képzem magam, hiszen mindig más és más lehetőségek érintenek meg.


Időpontegyeztetés:66/644-063
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Diapozitív Metódus

 

A diapozitív metódus módszere, a fogantatás és a születés közötti stressz oldása szinte testi érintés nélkül. A magzati állapotba megélt negatív és pozitív élmények az egész életünket meghatározzák. Minél több negatív élmény ér minket, annál problémásabb az életünk, magzati állapotban dől el az egészségi állapotunk, anyagi helyzetünk, társkapcsolatunk. Például: társkapcsolati probléma adódik abban az esetben, amikor eldöntik a születendő gyermek nemét, fiút szeretnének és lány születik, abban az esetben önbizalomhiány állhat be a kapcsolatteremtés területén. Ugyanakkor meddő lehet, mert nőként nem tud kiteljesedni, mivel az agyban rögzül, hogy fiúnak kellett volna születnie.

 


Lávaköves masszázs

Az egyik legkülönlegesebb masszázsfajta a lávaköves masszázs.
Elsősorban lazító, vérkeringést fokozó, stresszoldó hatással bír. Álmatlanság kezelésére is gyakran ajánlják.
A sötétszürke lávaköveket kb. 50 fokra melegítik, és a gerinc meghatározott pontjaira, helyezik őket, majd a kövekkel gyengéden masszírozni kezdik az izmokat és  szöveteket. A meleg átjárja a testünket, miközben a kemény kavicsok kivezetik tagjainkból a stresszt. Felszabadulnak a csontokra feszült asszimetrikus izmok, szabaddá válik a csigolyák mozgástere. Ahogy a blokkok oldódnak, regenerálódik a gerincoszlop az egész test.  Az ázsiai masszázsformákkal ellentétben a kövek forróságának és keménységének köszönhetően ez a terápia sokkal kíméletesebben éri el a mélyebb szöveteket, megnyújtja a kötött gerinc mentén lévő izmokat, ezért is választják sokan ezt a kellemes és hatékony feszültségoldó formát.

 Szivárvány módszer

Már a kisbabáknál is észrevehető, hogyha simogatjuk vagy karunkba zárjuk, akkor lassul a pulzusa, nyugodtabbá válik a légzése.

Simogatás hatására megnő a vérben a kórokozókat elpusztító fehérvérsejtek száma. Bizonyítottan javul az immunrendszer működése.

A belső szervek működését a tudattól és az akarattól függetlenül működő vegetatív idegrendszer szabályozza. A vegetatív idegrendszer izgalma védekező reakciót vált ki: szaporává válik a szívműködés, kitágulnak a hörgők, nő a vérnyomás, emelkedik a vércukorszint – a szervezet felkészül a veszélyre, amely érheti. A simogatás azt jelzi a szervezetnek, hogy minden rendben van, fölösleges készülnie a stresszre, elernyedhet az izomzat.

A Szivárvány kezelés alkalmával nagyon finom érintéssel „beszélünk” a test különböző rétegeivel.
Megtisztítjuk ezeket a rétegeket és energetikai pályákat a félelem, szorongás, aggódás, elfojtás stb. alacsony rezgésű energiáitól. Minden olyan energiától, ami gondot okozna a testnek.

Ezután ezzel a fantasztikus Szivárvány, gyógyító, szeretet energiával töltjük fel, felébresztve a test öngyógyulási képességét. Ez a képesség mindenkinél felébred, bármilyen problémát tárol is a testében.
Minden egyes kis sejt új programot kap, hogy egészségessé váljon.

Két-három alapkezelés után következhet a múltoldás, az energiapályák
megerősítése, rendezése.
Egy huzal és spirál technikával magasabb rezgésszintre emeljük a test energetikai pályáit és ezáltal megemelkedik a testében és az életében az öröm és a boldogság rezgése.

Pozitív változásokat indít be nemcsak a testében, hanem alapvetően az élet minden területén.
 Tibeti hangtál masszázs

A kezelés időtartama: 20-40 perc.

Mire hat a kezelés?

- Stressz, rohanó életmód okozta feszültségek oldására.

- Izomzat lazítására.

- Érrendszeri problémákra.

- Nyaki, háti, deréktáji, ízületi fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére.

- Alhasi problémák, görcsök oldására.

- Immunrendszer erősítésére.

- Légzési problémákra.

- Koncentrálóképesség javítására.

- Fejfájás megszüntetésére.

- Erőtlenségérzet megszüntetésére.

- Salaktalanítás, méregtelenítés javítására.

- Alvási nehézségekre.
 Tibeti, indiai olajos masszázs

A kezelés időtartama: 40 perc.

A módszer lényege: a test energiavezetékein (meridiánokon) haladunk végig, a lábtól a fejtetőig. Mindig az energiaáramlással és forgással megegyező irányban.

A masszázs nem elsősorban az izmok „gyurmázásáról” szól, sokkal inkább egy teljes energetikai kezelés, melynek hatásai a következők:

-  segíti a méreganyagok távozását

-  a vér- és nyirokkeringést fokozza

-  oldja az energiaáramlást akadályozó blokkokat

-  kiváló relaxáló hatás, és stresszoldás

-  mély rétegekben, fájdalommentesen lazítja fel az izomzatot

-  álmatlanságban szenvedőknek is ajánlott

-  eredménnyel alkalmazható a bélrendszer gyenge működése esetén is

-  jó közérzetet biztosít

-  és nem utolsó sorban az egészség megőrzésére is igen hatékony módszer. 

 

Tovább a kategóriában: « Kékes Emese Frankó Tünde »