Smaller Default Larger

 

 

HÉTVÉGE SULCIVAL A NAPKELET EGÉSZSÉGKÖZPONTban!
Békéscsaba Andrássy út 51. fsz.19.

  2022. május 28-án /szombat/ 9.00 órától

KÉPZÉS 

Miért lehet jó Neked is egy Bars képzés?
Korábban erről a kurzusról azt írtam le, hogy létezik a fejen 32 olyan pont, amelyeket érintve az életed sok-sok területén (kapcsolatok, pénz, szex, test stb.) berögződött érzéseket, érzelmeket, hitrendszereket tudsz elengedni minden különösebb (meg)beszélés nélkül is.

Ma nagyon fontosnak tartom, hogy az Access Bars a belépő az Access Consciousness megismeréséhez. Ez a képzés már sok eszközt ad a kezedbe, hogy másképp tudj élni, hogy más nézőpontokból láthass rá a világod dolgaira.
Az Access Consciousness életszemlélet, ahol megszokod, hogy Te vagy a felelős az életedért, hogy Te választasz mindent: azt is, hogy milyen tudatosan szeretnél élni. Eszközöket kapsz, amelyek segítségével átalakíthatod az életed úgy, hogy az tágasabb, szabadabb legyen számodra.

Már egy egynapos képzés is óriási lehetőségeket nyit: megismered az Access szemléletét, megtanulod a 32 pontot érintve a Bars kezelést, megtanulsz testkezeléseket is, amikkel már másnap családtagjaidnak, vagy másoknak segítője lehetsz, amikkel akár már másnap pénzt is kereshetsz.
Másik 2 Bars facilitátornál (facilitátor=segítő) elvégzett félárú képzések után magad is taníthatod a módszert.

Nagyon gyorsan működik! Nagy segítség betegségek kezelésében, amikor fáradt az ember, dolgozatok előtt, stresszes napokon. IS! ! Fontos: miközben kezelsz, magad is kapod a kezelést!

Te, ki rég végeztél Bars tanfolyamot, aki Bars kezelő vagy, ugye tudod, hogy kétévenként el kell végezned valamilyen accesses képzést. Lehet, hogy ezt választod?

 

Kérdésed van? Kérésed van? Hívj! Megbeszéljük.
Mások élményeiről itt olvashatsz: valaszthatsz.com/Megélések

Befektetésed Önmagadba: 70.000 Ft
15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig és ismétlőknek fél áron

 

 

 

2022. 28-án /szombat/ este 18.30- 20.00-ig

 

 

Sulci klub

Téma a pénz, a kapcsolatok
Ez egy tisztító, oldó est lesz, ahol ismerkedhetsz az Access Consciousness eszközeivel is, és mindazokkal az eszközökkel, amikre a varázstáskámból szükségünk lehet a közel 40 év alatt összegyűjtöttekből.

Mit jelent az Énképváltó Sulci klub?

Évekkel ezelőtt egy Alapozó után elveszettnek érezték magukat egy páran. Így kezdődött…

A klubokon sokféle téma felszínre került, s hónapról hónapra tisztítottunk, oldottunk, játszottunk mindenféle módszerrel, ami láthatóvá tesz, ami megnyit, amit közel 40 év alatt gyűjtöttem be és ami működékeny. Persze az Access az alap, hiszen ez a leggyorsabban működő eszközök tárháza, de szükség esetén családállítunk, hogy rálássunk valamire, néha előkerül egy-egy NLP-s módszer, ha az segít, vagy akármi más. A lényeg, hogy a még okos agyból működők és a már ettől szabadok is könnyeden rálássanak korlátokra, f/elismerjenek problémákat, engedjenek el fogadalmakat és válasszanak helyettük más megoldásokat.

Amikor az egyik klubra egy még access-szűz hölgy jött, frenetikus volt a hangulat, az öröm, ahogy a régiek újjongtak, hogy évekkel ezelőtt ők is épp úgy állították meg magukat, hogy épp úgy ácsorogtak problémák megélése előtt mozdulatlanul, s most mi minden annyira nagyon más. Elismerték a változásukat!

Debrecenben és Tatabányán minden találkozás új lehetőségeket mutat, rengeteg fogadalomtól szabadultak fel/meg. Csoda, ahogy ezeken a klubokon milyen természetes az őszinteség magunkkal és az őszinte segítőkészség…

Mit adhat Neked a rendszeres találkozás? Mit adhatsz a többieknek a puszta együtt-léteddel.

Mi mindent alakíthatunk át együtt, hogy könnyebb, szabadabb legyen az életünk, a hétköznapok, a kapcsolatok, a kapcsolatod Önmagaddal?

Minden alkalommal csodálkozunk, mennyi minden alakul már 1 alkalommal is.

Kérdésed van? Hívj, várom szeretettel.

Önmagadba fektetésed: 1,5 óra – 10.000 Ft
Itt tudsz jelentkezni   https://forms.gle/HTZznFUAUEDpBgVRA

SchullerÁgi - Sulci CF,
RDD, RBFY facilitátor
+36209570914

A klubokról is találhatsz megéléseket: valaszthatsz.com/Megélések-etböngészve
Ui.: Egy MLM-es rendszer egyik vezetője két „Üzletem és én” klubot is indított tagjainak zoomon a sikeresebb munkáért. Ők access-szűzek voltak kezdetben. Ma már többen végeztek el képzéseket, s elismerik, hogy üzletük sikeres alakulásán kívül az életük, az életszemléletük is átalakult.
Ha a Te csapatodnak is lehetek másképp, mint a többi képzés képzés akár klubok formájában, keress. Örömmel vagyok Neked, Nektek is
Megélések:
Minden klub után megdöbbenek:
2 óra csak és
mennyi felismerés,
mennyi rádöbbenés,
mennyi-mennyi elengedés,
mennyi hála és mekkora tér,
bekap a szeretet, mi ilyenkor elér.
Gyere, hisz gyógyít maga a tér!
***
Családias Sulci csere és klub. Nagyon finom energiákkal indítottunk, majd Ágnes Schuller ismét " kifektetett minket" rövid időn belül. Nem tudjuk nem elismerni, hogy a többéves klubozás Sulcival mekkora tereket nyitott és nyit folyamatosan, milyen nagy teremtő erőnk van, és hogy mi mindent már megteremtettünk.
Hálás vagyok hogy àtalakultunk sejt szinten!
***
Megfizethetetlen a havi klubok értéke. Köszönöm, hogy vagy nekünk
***
Klub után:
- Mindenkinek köszönöm az élményeket szuper volt, hatalmas könnyedséget élek meg.
- Nagyon jó volt! Hazafelé konstatáltuk, hogy totál szétestünk atomjainkra. Jó volt hazaérni, most rájöttem, hogy ideje a kapcsolatomat is elismerni. Basszus, most hazaérve esett le, hogy mások nézőpontját, elvárásait sütöttem rá a páromra, közben meg nem is az van! Mi van a harcon túl? Duuurva volt a mai klub...
- Igen, nagyon jó volt Örültem, hogy jött H., nagy hozzájárulás volt Köszönöm nektek, hogy mindannyian hozzájárulás vagytok az életemhez, ki-ki a saját történetével
- Csúcs volt ma
- Ez az első alkalom, hogy nincs ítélet azon, hogy nézek ki a képeken. Tetszik.

***
Amikor valósággá válik az egymásnak hozzájárulás, megengedés, befogadás és mi minden más?
Hálás köszönet Ágnes Schuller Sulcinak!Több mint 1 éve jár (vagy 2?) hozzánk Sulci Tatabányára havonta egyszer és felforgatja a világunkat. Ha rendszeresen itt vagy, akkor együtt haladunk a rétegekben - falakban, amit, amiket mi hoztunk létre hosszú fáradtságos munkával, és tartunk fel szintén sok energiával. Az utóbbi 3 klubban másképp engedünk el, nehéz súlyos, de vakfoltos cuccokat. Megjelent a könnyedség az öröm és a kapcsolódás ítéletek nélkül. Sok aha élmény, tantusz leesés, állak leesése. Ha már voltál, ha még nem, pótolhatatlan élmény együtt megélni mindezt!
***
Az „Üzletem és én” klubon vettem részt Veled, és csodákat tett velem ez a két óra. Épp igen nehéz időszakomat élem meg, és úgy érzem, általad rátaláltam arra a módszerre, amit segít, hogy újra visszataláljak magamhoz és az életem abba az irányba haladjon tovább, ami korábban a célom volt.


 

Szívesen veszek részt azoknak az akadályaitoknak az elhárításában, ami nem engedi az üzleteteket tovább lépni.
Kérlek, jelentkezzetek be, mert egyszerre maximum 10 emberrel szeretnék dolgozni, hogy mindannyian személyesen is kapjatok ajándékokat az együtt töltött idő alatt.
Ha többen választanátok, vasárnap is maradok estére.

Vasárnap személyes kezelésekre van lehetőségetek. Az egyórás kezelés IS már lényeges változásokat teremthet! Időpontért keress!

Mi mindent varázsolhatunk együtt?
Mi mindent teremthetünk?
Mi mindenre nézhetünk rá teljesen más nézőpontokból?

Önmagadba fektetésed:
Bars képzés        70.000 Ft – ismétlőknek 35.000 Ft
Klub                    10.000 Ft
Kezelések           30.000 Ft

Kérésed, kérdésed van? Hívj, megtaláljuk a megoldást!
Jó böngészést weblapomon:
valaszthatsz.com /Választod? (Itt találod a kezeléseim, képzéseim lehetőségeinek leírását!)
valaszthatsz.com/MEGÉLÉSEK

Mindig választhatsz! Mi az, amit most választasz?  Választasz?
Várlak sok-sok szeretettel:
SchullerÁgi -Sulci CF