Smaller Default Larger

Az Immunotic készülékek megalkotásakor a cél egy olyan eszköz volt, amely anélkül képes megszüntetni a szervezetben kialakult elváltozások rezgésben kódolt információját, (valódi okát) hogy azzal bármilyen más interferenciát okozna. Azonban az OK megtalálása a legnehezebb.
Az emberi szervezet információs rendszerek tárháza.
Nincs olyan folyamat a testünkben, amit ne előzne meg egy elektromos aktivitás, egy információs rezgés átvitele, amely az adott folyamattal kapcsolatos legaktuálisabb és legkoncentráltabb információt juttatja el minden sejthez, minden pillanatban, minden szívdobbanással.  Ez az Élet.
A rendszer működése tökéletes. Bármilyen eltérés előbb az információs rezgés eltérésében figyelhető meg.

A szervezetben a regeneráció úgy valósul meg, hogy az alábbi eszközök törlik az összes diszharmónikusan működő rezgést.

 

 


Az emberi szervezetben tárolt információk végtelen sokasága olyan csoda, melyet nehéz tudományosan megmagyarázni. A test folyamatos megújulása, bioritmusa, a sejtek közötti kommunikáció, a sejtosztódás, a DNS, a gének, az idegsejtek, mind – mind aprócska építőkövei annak, amit életnek hívunk. Ezek a részek azonban folyamatos kapcsolatban vannak az Egésszel, így egymással is. Ezeknek a folyamatoknak egy része már a tudomány által is bizonyított. Nincs tévedés, nincs hiba, holott millió lehetőség adódik rá.

Hogyan létezhet, hogy naponta új élet keletkezik, hibátlanul, több évtizednyi energiával, memóriával, és ezernyi év genetikai sokszínűségével? Hogy lehetne ez a test hibás? Hogyan lehet hiba az, amit mi betegségként tartunk számon? Ha eddig eljutunk, felvetődik a kérdés: lehetséges, hogy rossz irányból közelítettünk eddig az egészség fogalmához? Mi változik meg, amikor betegek leszünk? És főleg: mitől?

A tudomány néha gyorsan, néha pedig nagyon lassan reagál az új felfedezésekre, legyenek bármilyen korszakalkotók. Legalább 100 éves a kvantumbiológia fogalma és azóta számtalan kísérlet támasztotta alá az elképzelést, miszerint a sejtek elektromos hullámokon, rezgéseken keresztül  állnak kapcsolatban egymással. Rezgéseken keresztül áramlik minden információ és feladat, melyet az agy, mint központi rendszer vezérel és irányítása alatt tart. Ebből is látszik, milyen zseniális intelligencia alkotta a testünket. Nagyrészt víz tölti ki a szövetek közötti teret, amely kiválóan alkalmas a rezgések továbbítására. A mai orvosi biológia alapja is az, hogy minden rezgésből áll. Testünk minden apró, általunk sosem érzékelt folyamatát is rezgések alapján irányítja az agy. Ezek a rezgések mérhetők, és a diagnosztikában fontos szerepet játszanak azok a gépek, amelyek a rezgésinformáció leolvasására alapulnak, mint az EKG, a CT, az MR, az EEG.

A legújabb kutatások szerint a betegség is egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Ugyanakkor más, tapasztalaton alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy élethelyzethez. Testünk érzékeny receptorainak segítségével, mely a tudomány előtt még nem teljesen ismert folyamatokon alapul, egyszerűen rezonál nem csak a fizikai, de a mentális, a lelki érzetre is. Így lehet igaz az a régi megfigyelés, miszerint minden betegségnek lelki háttere van. És valóban: életünk minden hozadéka megjelenik a fizikai testünkön is.

 

Az allergia a szervezet védekező rendszerének kóros mértékű túlműködése. A lényege, hogy olyan anyagokkal szemben is „támadásba” lendül a szervezet immunrendszere, amely normális körülmények között nem jelent veszélyt. Az allergia tünetei a kiváltó októl függően sokféle és igen változatos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladása jellemző. A viszketés és a folyamatos megfázás – szerű tünetegyüttes sajnos sok kellemetlenséggel jár.

Az ételallergia egy védekező mechanizmus valamely ételre, amely rendes körülmények között ártalmatlan a nem allergiás személyre. Általában azonnali reakciót eredményez, percekkel, másodpercekkel az étel elfogyasztása után. A tünetek súlyosak, életveszélyesek is lehetnek.

Ételérzékenységről (intoleranciáról) van szó, amikor egy étel elfogyasztása után kellemetlen tünetek jelentkeznek. A reakciók ebben az esetben kevéssé gyorsak, néhány órával, esetleg napokkal a szervezetbe jutás után is jelentkezhetnek. Az érzékenység elsősorban az emésztőrendszert érinti, hasfájás, puffadás, hasmenés, hányás kísérheti.

Az alapvető gondot az okozza, hogy minden esetben egyedi okokat kell keresni a probléma hátterében.

Itt tulajdonképpen emlékeztetni kell bizonyos sejteket arra, amit régebben tudtak, és ami genetikailag kódolt információként bármikor alkalmazhatóvá kell, hogy váljon.

Lelki szinten az allergia általában a túlzott elhárítást, elhatárolódást jelzi, amit a szervezet tökéletesen reprodukál a fizikai szinten.

 

 

 

Az idegrendszer feladata a környezethez való alkalmazkodás és a szervezet munkájának összehangolt működése. Az idegrendszer működésének eredménye a látás, a hallás, a szaglás, az egyensúlyérzékelés, az ízérzékelés és a bőr – és izomérzékelés is. Mindezek mellett a mozgás, a teljes anyagcsere, a szívműködés és a hormonális rendszer is idegrendszeri összeköttetések alapján működő rendszerek. Az idegrendszer alaki és működési egysége a neuron, vagy idegsejt, mely működése szerint lehet érző, mozgató és asszociációs (összekapcsoló) neuron. Az idegrendszer által érzékelt ingerekre a test reflexekkel reagál. Ezek a válaszreakciók lehetnek izomeredetűek, illetve bőreredetűek.
A bénulás egy izom vagy egy izomcsoport működésképtelenségét jelenti. Az érintett testrész teljesen érzéktelenné is válhat. Ennek a folyamatnak természetesen vannak különböző fokozatai – zsibbadás, érzéketlenség, erőtlenség. Okai lehetnek:

izombetegségek

idegrendszeri betegségek

gyermekbénulás

baleseti sérülések

szülés közbeni sérülések

súlyos lelki problémák

A legújabb kutatások szerint az agy által kiadott parancs megvalósításához a szervezet addig a pontig használja az idegpályákat, amíg azok épek, sérülésmentesek, alkalmasak az ingerület átvitelére. Azonban ugyanezek a kutatások döbbenetes felismerést hoztak: az agyból kiinduló információnak nem csak egy lehetséges útja létezhet! Az idegrendszer és az agy közötti kapcsolatot vizsgálók sajnos még nem találták meg azt a módszert, amivel ez a másik út könnyedén megtalálható és használatba vehető lehetne, de a kutatások továbbra is zajlanak.
Képzeljük el az agyi ingerületet úgy, mint egy eltévedt turistát a város közepén, aki a városszéli kertvárosba szeretne eljutni, de a forgalmas sugárút le van zárva. Mindössze egy olyan helymeghatározó rendszerre van szüksége, amely „újratervezi” számára az utat a lezárt területrész kihagyásával, hogy átadhassa az üzenetet. Lehetetlen? Mielőtt elhamarkodottan ítélnénk, emlékezzünk nagy emberek „lehetetlen!” véleményeire, amik a levegőnél súlyosabb repülő tárgyakat, vagy ötnél több számítógép szükségességét vélték lehetetlennek. Akkor. Lehet, hogy 100 év múlva a bénulás egy egyszerű helymeghatározó programmal – gyógyszerrel, készülékkel, egyébbel – könnyebben kezelhető lesz, mint egy megfázás.
A REmove készülék információs szintű hatása a fenti területekre fokozott energiafelhasználással járhat a szervezet részéről, ezért a pihenés és a tápanyagok utánpótlása kiemelten fontos a készülék használata során.

 

 

 

Az elhízás korunk népbetegségének is mondható. Amellett, hogy önértékelési zavart okoz és akadályoz a mindennapi tevékenységeink során, rengeteg súlyos szövődménnyel is járhat. A túlsúlyos embereknél nagyobb esélye van más betegségek kialakulásának is.

Az elhízás tulajdonképpen egy zavar, mely az energiaháztartás egyensúlyának változását okozza. Ez a táplálékfelvétel növelésében és/vagy az energialeadás csökkenésében nyilvánul meg, és ez idővel a fokozott zsírraktározásban mutatkozik.

Az elhízás okai sokfélék lehetnek: genetikai tényezők, táplálkozási szokások, mozgásszegény életmód, gyógyszermellékhatás, betegség ( hormonális zavar ), életmódbeli változás, stressz, rossz beidegződések, akár negatív minták és gondolatok is.

A túlsúlyosság mértékének megállapítására a testtömeg – index kiszámolását szokták alkalmazni, mely a testsúlykilogramm osztva a magasság négyzetével: ez az úgynevezett BMI (Body Mass Index). Ennek alapján túlsúlyról beszélünk, ha a szám 25 feletti, elhízásról, ha 30 feletti és súlyos elhízásról, ha 35-40 feletti értéket kapunk.


Lelki szinten a súlyprobléma az esetek döntő többségében pótcselekvés, a lelki probléma kifejeződése. Elhízás esetén ez általában szeretetlenség és egyfajta körbebástyázási, védekezési mechanizmus, kóros soványság esetén önmagunknak a teljes életre való alkalmatlanságának kivetülése.