Smaller Default Larger

Atlasz korrekció utáni állkapocs kezelés

 

 

 

Az állkapocs-izmok részei annak az izomrendszernek, amely segíti az embert felemelt fejjel álló helyzetben maradni.

Amikor pozíció váltás történik akkor az izom összehúzódás a szájrendszerben megváltoztatja az állkapocs helyzetét,

megpróbál alkalmazkodni a helyzethez, hogy működni tudjon.

Az állkapocs eltérések a száj nyitásakor és zárásakor gyulladásos állapotot vagy a halánték és állkapocs rendszer egyensúlyának és helyzetének megromlását jelzi.

 

     A regeneráló módszert a metódus után tanítjuk meg.

Díja: 5.000Ft

 

 

 

Alternatív gerincállítás  – csípő és lábhossz korrekció


 

Testünk tartóoszlopa és a korona csakrán keresztüli fő energetikai rezonátora a gerinc. 
A lelki támogatottság és támogatás szimbóluma. Működését tekintve az Eget és a Földet összekötő fő energetikai tengelyünk,
egy tökéletes és csodálatos dupla S formájú tartóoszlop, ami annak szilárdságát és hajlékony rugalmasságát,
valamint az életben kapott csapások és a mozgások csillapítását hivatott szolgálni.
Helyet ad és óvja a test legfontosabb idegi információs gerinchálózatát hiszen minden ideg itt fut össze és innen ágazik szét az agy
és a testrészek között. Épsége az önmagunkért való kiállás “mérőeszköze”.
Itt találhatók a nyaki és háti részen a test körüli energiamezőkkel való információcsere érzékeny pontjai is.

A gerincen keresztül közlekedik a lélek is a fogantatás és a születés során.
Minden gerinccsigolya szervekkel, szervrendszerekkel van élő kapcsolatban, ezért minden lelki egyensúlyvesztés egy ponton,
a csigolyák fizikai állapotában (is) mutatkozik meg. Ma, leggyakrabban a férfi energiák (csontos csigolyatest) túlsúlya a problémák forrása, ezért társadalmunkban inkább a női energiákat reprezentáló (csigolyák közti porckorongok) lágy részek sérülése a jellemző, mintegy mutatva a női energiák térvesztését életünkben.


Ez a gerincállítás egy olyan alternatív technika, amely bizonyítható és az eredmény,
akár (nem minden esetben) azonnal látható. 

 

A blokkok oldasa következtében a  „felegyenesítés” létrejön, mely a hátgerincet a helyére illeszti.

Az un. „Isteni Rend” újbóli helyreállítása energetikai szinten a Sejt - Idő - Emlékezet  helyreállítását eredményezi.
Ez pedig az öngyógyító erő aktivizálás új lehetőségeit tárja fel előttünk. 
A látható fizikai változások mellett szellemi változások is bekövetkeznek, ami képességeink és tudatszintünk kitágulását is eredményezi egyben.   

Azáltal, hogy az Isteni rend visszaáll az emberben, megalapozunk egy új gondolkodásmódot,
ami alapját képezi a továbbfejlődésnek.

Fizikai szinten a porckorong alakul át, ami által az egész hátgerinc regenerálódik.

A szellemi felegyenesítés csodája sokkal több annál, mint csípőkorrekció, lábhossz kiegyenlítés és a fizikai fájdalommentesség.  Felegyenesíteni, azt jelenti egészségessé válni, valamint teljessé tenni, méghozzá a belső egységet: a test-lélek-szellem szintjén.
Az emberek általában rendkívüli mértékben gátlásosak, ezért szükségszerű, hogy ezeket a gátakat és blokkokat tudati szinten feloldjuk, az emberi szellemet felegyenesítsük, felébresszük, így az isteni rend belülről tud hatni, azáltal, az üzenet által, hogy:

„Ami görbe egyenesedjen ki, ami púpos simuljon el ami feszes lazuljon el.....”
Felegyenesedik az emberi hátgerinc és feloldódnak a blokkok.

Ahogy egyenesedik a gerinc, „egyenesedik” az élet is.

 

     

 

Gyakran tesztelünk a klienseknél  lábhossz különbséget, aminek oka lehet a csípősüllyedés, csípőficam,
ami aztán további testi panaszok okozója lehet. Számos esetben a lábhossz különbség annyira kicsi, hogy nem látható, nem tapasztalható, de fájdalom, okozója pl.:

  • hátfájás, isiász, becsípődött idegek, görcsös-merev hátizom, hátgerincgörbülés, gerincsérv,
  • csípő és térd artrózis, lágyéki fájdalmak, csontdegeneráció,
  • fülzúgás, látási panaszok, fejfájás, kimerültség, izomsorvadás,
  • magas vérnyomás, keringési zavarok, szívizomgyengeség, szívritmuszavar,
  • immungyengeség, szédülés, idegi betegségek, koncentrációs zavarok,
  • elcsúszott-ferde fogsor, aszimetrikus arc, bőrbetegségek, meddőség, impotencia
  • tüdő, légzési problémák. stb.

 

 Van, aki élete végéig csípőficammal él anélkül, hogy bárki is észrevenné a különféle testi panaszok valódi okát, pedig az ember összes testi funkciója összefüggésben van a hátgerinc állapotával és mindezek befolyásolhatók az energia és idegrendszeren keresztül.
Ha a gerinc becsípődött, az energiablokkokat okoz, ami kihatással van az egészségre. A kiegyenesítés után ismét szabadon áramolhat az életenergia, ezzel beindulnak ismét az öngyógyító erők

A hátizom merevsége oka a csípősüllyedésnek. Ezen kívül az elcsúszott csípő miatt a térd is egyenetlen terhelésnek van kitéve, ami korai térdkopáshoz vezethet. A boka és a talpak eltérő terhelése sokszor vezet a lúdtalp kialakulásához!

Tapasztalatok szerint a gyermekek a csípősüllyedést (mint téves lelki programot) az anyától vették át, nem pedig a téves testtartás, vagy pedig a nehéz iskolatáska, felnőttkorban pedig, a nehéz fizikai munka okozza.
A mi feladatunk, hogy ezt a hibás programot szellemi úton feloldjuk.
A lábhossz különbség és a lelki blokkok az Isteni energia hatására szinte másodpercek alatt megszűnnek, amely változás általában tartós. Ha azonban a személy olyan élethelyzetbe kerül, aminek a hatására ismételten kialakít egy téves programot, akkor előbb-utóbb újra megjelenhet a hát és csípőprobléma és mindaz, ami ezzel jár. 

 

                      

 

A lelki gyógyulás:

A születés előtti benyomások, kollektív blokkok és mélyen fekvő lelki-szellemi okok, (pl. depresszió, félelem, magányosságérzet, féltékenység, irigység vagy gyűlölet) láthatatlan erők, „görbe életminták” és „púpos életkörülmények” alakulnak ki.
A változás eredménye a tehermentesebb élet.

 

A test kiegyenesítése és a fizikai rend:

Az Atlasz (legfelső nyaki csigolya) a legtöbb embernél bizonyítottan generációkon keresztül el van csúszva, amely születéskor további deformitásokhoz vezet és rögzül téves helyzetében. Nem tudja betölteni azon funkcióját, hogy tartsa a fejet és a fej súlyát átadja a vázrendszernek. A test kibillen egyensúlyából és a fej súlya nyomást gyakoról a gerincoszlopra így ennek következményei: váll és nyaki feszültségek, fájdalom, merev nyak, fejfájás, migrén, hátfájások, lumbágó, porckorongsérv, görbülés, becsípődött idegek, medencesüllyedés, csípőfájdalmak, térdproblémák, lábhossz különbség stb. Az Atlasz korrekció a fizikai kompenzáción  eredményeként testünk energetikai rendszere felszabadul, túl azon, hogy elválik berögződött téves helyzetéből. Amennyiben a szellemi  szintű változás végbemegy, annak eredményeként létrejön a test a lélek és a szellem egyensúlya. 
A Gerincállitást megelőzően amennyiben alkalmazzuk az Atlasprofilax® módszert úgy az Atlasz  visszaáll az eredeti pozíciójába.
az gerincvelőre gyakorolt nyomás megszűnik.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy e két módszer együttes alkalmazása hozza meg a várt eredményt.

Életerő áramlik a hátgerincen és a gerincvelőn keresztül. Az ideg impulzusok ismét akadálytalanul áramolnak a központi idegrendszeren át, ezzel egy időben a csípősüllyedés és lábhossz eltérés megszűnik, a lapockák egyforma magasságba kerülnek és az elcsavarodott test ismét a helyére kerül. A hátgerinc visszanyeri eredeti görbületét, így a fontosabb energiaközpontok is visszakerülnek eredeti helyes pozíciójukba, így újra képesek a normális működésre.

Amennyiben az Atlasz korekcióra csak a szellemi Gerincállitás után kerűl sor úgy annak azt követően is tapasztalhatjuk áldásos hatását! Atlaszkorrekciót csak szakképzett Atlaszprof® specialista végezhet, az Atlasprofilax® módszer keretén belűl,
mint ahogy Szellemi Gerincállítást is csak szakképzett Szellemgyógyász!

 

A fizikai és spirituális hátgerinc.

Hátgerincünk tárolja a különböző születés előtti mintákat és felveszi az összes érzelmi és fizikai információkat, amelyekkel életünk folyamán találkozunk. Amit a hátgerinc tárol, azt ki is sugározza a vele összeköttetésben álló szervekbe. Az évek során aztán ehhez számos külső befolyás társul, mint pl. hitrendszerünk, szokásaink és ezek beépülnek az ember tudatába és tudatalattijába. Blokkokat alkotnak a hátgerincben (fizikailag meggörbül, elcsúsznak a csigolyák, idegbecsípődés, ferdenyak stb.)
Lelki és szellemi szinten is felborul az egyensúly, ennek következtében létrejönnek mentális feszültségek
(félelem, agresszió, harag, kissebségi érzés önbizalomhiány).

 

A „Alchémia” és nehézfémek kivezetése.
A technika egy további része, hogy az emberi testet érő káros sugárzások, valamint a nehézfémek testből való kivezetése, semlegesítése és az embert a lakó- és munkahelyén  érő sugárzásoktól mentesítse.
 (technikai sugárzások, mobiltelefonok és geopatikus sugárzások vízerek stb.).
Ezt minden kezelés előtt elvégezzük, mely egy mindent átölelő tisztítást tartalmaz.
Az intelligens szellem által történő nehézfém kivezetés képes a sejtinformációt is megváltoztatni. 

 

Az alternatív  gerincállítás menete:
A "kiegyenesítés" rövid beszélgetéssel kezdődik, majd a gerinc állapotának, a vállak, csípő elhelyezkedésének, a lábak esetleges hosszúságbeli eltéréseinek feltérképezése történik. Ezt követően háton fekve ruhában történik a kezelés, ami finom érintésekből áll. A  személy fizikai testén 4 %-ban,  és energiamezején 96%-ban jön létre a regeneráció, 
mely nem fájdalmas, inkább pihentető, ellazító hatású.
 Az öngyógyító folyamatok már a kezelés alatt beindulnak, és még néhány hétig érezhetőek  fizikai, szellemi, lelki változások.

A teljes korrekció alkalmanként  maximum 1 óra
 

Az Atlasz korrekciót csak egy alkalommal szükséges elvégezni.
  A gerinckorrekciót akár két-három alkalommal is célszerű megismételni azért, hogy a problémák ne térjenek vissza.
A korrekció teljes hossza függ a fizikai elváltozás fokától, a generációs mezők telítettségétől, a személy őszinteségétől.

 

 

A gerincállítás ára: 15.000Ft/alkalom!

 


Atlasprof® specialista és Szellemgyógyász:

Somi Magdolna 06-30/983-4050