Smaller Default Larger

Kékes Emese

Értékelés:
(4 szavazat)

 

Már kis gyermekkoromtól nagyon szerettem emberek közt, közösségben lenni.  Az emberek iránti szeretet és a segítségnyújtási szándék vezérelt az egészségügy felé. Már több mint 20 éve, hogy megérintett a spiritualitás, az ezotéria világa. Fantasztikus embereket és terápiákat ismerhettem meg ez által. Ez az út teljesen megváltoztatta a gondolkodásomat, az életemet, az élethez való viszonyomat, és ezért örökké hálás leszek.
 


 

Amikor megérintünk valakit, csökken a feszültséget okozó hormonok szintje, csökken az idegrendszer feszültsége, javul az immunrendszer állapota és ez kihatással van a viselkedésünkre, hangulatunkra.
A kutatások szerint az érintés szükséglete sokkal erősebb a táplálék iránti szükségletnél.

Az érintésben energia van, csodát tévő energia!

Ha te is szeretnéd ezt megtapasztalni, akkor az alábbi elérhetőségen tudsz időpontot egyeztetni:

06-30/577-8852

Várlak szeretettel! 

 

 Access Bars

A Bars kezelést több dologhoz is lehetne hasonlítani, de az alábbiak közül egyik sem.
Nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében. Nem bioenergia adás, bár energiamozgás folyik.
Nem fejmasszázs, vagy akupunktúra, pedig pontokat érint a fejen.
Külső szemlélőnek leginkább ezek egyikének látszana, mert amikor téged kezelnek, akkor egy masszázságyon fekszel
és a fejeden meghatározott pontokat érint a kezelő személy.
Hatásában legrosszabb esetben is egy nagyon jó masszázs érzetét hagyja maga után.
A legjobb benne pedig az, hogy az egész jövődet változtathatod meg vele!
Gondolataiddal, érzelmeiddel polarizálod, szétválasztod az egységben levést és megteremted a falakat magad köré,
megszakítva ezzel a befogadás alapvető képességét.
A fejen található Bar pontok érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak.
Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak,hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat.
A bárok futtatásával ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak.

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw&list=PLbCrFBZ9ef8KjixrzqHvWaiB-4nFEm1YP

Dr. Jeffrey L. Farrin neurológus, úgy döntött, hogy egy rögtönzött elemzés keretén belül megvizsgálja
mi történik valakinek az agyával egyetlen Bars kezelés után.

Amit talált, az fenomenális volt!

     
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk         


Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.
Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett megtörve?
Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál.


Készen állsz elengedni az elraktározott korlátozó hiedelmeidet, fájdalmaidat, érzéseidet, ítélkezéseidet,
amik meggátolnak abban, hogy könnyed, boldog, örömteli legyen az életed?


 

Szivárvány kezelés


Már a kisbabáknál is észrevehető, hogyha simogatjuk vagy karunkba zárjuk, akkor lassul a pulzusa, nyugodtabbá válik a légzése.

Simogatás hatására megnő a vérben a kórokozókat elpusztító fehérvérsejtek száma. Bizonyítottan javul az immunrendszer működése.

A belső szervek működését a tudattól és az akarattól függetlenül működő vegetatív idegrendszer szabályozza. A vegetatív idegrendszer izgalma védekező reakciót vált ki: szaporává válik a szívműködés, kitágulnak a hörgők, nő a vérnyomás, emelkedik a vércukorszint – a szervezet felkészül a veszélyre, amely érheti. A simogatás azt jelzi a szervezetnek, hogy minden rendben van, fölösleges készülnie a stresszre, elernyedhet az izomzat.

A Szivárvány kezelés alkalmával nagyon finom érintéssel „beszélünk” a test különböző rétegeivel.
Megtisztítjuk ezeket a rétegeket és energetikai pályákat a félelem, szorongás, aggódás, elfojtás stb. alacsony rezgésű energiáitól. Minden olyan energiától, ami gondot okozna a testnek.

Ezután ezzel a fantasztikus Szivárvány, gyógyító, szeretet energiával töltjük fel, felébresztve a test öngyógyulási képességét. Ez a képesség mindenkinél felébred, bármilyen problémát tárol is a testében.
Minden egyes kis sejt új programot kap, hogy egészségessé váljon.

Két-három alapkezelés után következhet a múltoldás, az energiapályák
megerősítése, rendezése.
Egy huzal és spirál technikával magasabb rezgésszintre emeljük a test energetikai pályáit és ezáltal megemelkedik a testében és az életében az öröm és a boldogság rezgése.

Pozitív változásokat indít be nemcsak a testében, hanem alapvetően az élet minden területén.
 Talpmasszázs


A talpmasszázs fontosságáról:

- A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több mint 70000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük.

- A két talpon az egész test tükörképe megtalálható. A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg.

- A különböző szervek helye megtalálható a talpon. A megfelelő pontok masszírozásával növeljük a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, és ez által mozgósítva a szervezet öngyógyító erőit.
 

A helytelen táplálkozás, életmód következtében felszaporodott méreganyagok, amiket a szervezet kiválasztó és méregtelenítő szervrendszerei nem tudnak kiválasztani és kitisztítani, felhalmozódnak a reflexterületeken. A szervezetben energiablokádok alakulnak ki, ezek által romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése, kialakul a betegség.


A reflexpontokra gyakorolt nyomás szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat.  Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, a szervekben pedig a jó vérkeringés hatására helyreáll az energiaegyensúly, megerősödik az immunrendszer.
 

 

Tovább a kategóriában: « Somi Magdolna Veres Reményke »