Smaller Default Larger

Somi Magdolna


Access Bars és testkezelő facilitator, Atlasprof® specialista

 

Access Consciousness


Az Access Consciousness a világon már 145 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy “ellen-tudatos” szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Az Acces ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük, valójában milyen csodálatosak vagyunk, és hogy mi magunk vagyunk a mindenség, valamint, hogy képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit csak elképzelni tudunk önmagunkról. Hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén.
Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása
 felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez.


Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

"Ha képes lennél meglátni, hogy milyen csodalatos a lényed, a személyed és a hozzájárulásod az élethez magához; akkor többé nem lenne semmiféle kifogásod arra, hogy boldogtalan legyél." Gary Douglas

Az Access  Bars - a fej 32 pontjának érintésével dolgozik.

A közelmúltban egy konferencián, Gary Douglast és Dr. Dain Heer-t az amegtiszteltetés érte,
hogy bemutassák az Access Consciousnesst.
A prezentáció után találkoztak Dr. Jeffrey L. Farrin neurológussal, aki az agyat és kogníciót elemzi 15 éve.

Úgy döntött, hogy egy rögtönzött elemzés keretén belül megvizsgálja mi történik valakinek az agyával egyetlen Bars kezelés után.
 
Amit talált, az olyan fenomenális volt, hogy kifeküdt tőle!

Nézd meg Dr. Fannin prezentációját (magyarul feliratozva)            

 
 
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

 

 Még egy érdekesség!  
A hozzáférési sávok hatása a szorongásra és a depresszióra - Dr. Dain Heer és Dr. Terrie Hope

 https://www.youtube.com/watch?v=5UjO-LC-RHs

 

 

 Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd  valójában csodálatos vagy, magad vagy a Mindenség és hogy képes légy úgy alakítani az életedet, hogy több legyél még annál is, mint amit hiszel. Életünk nagyszerű csodává válik, ha a megengedés vezérel minket.

 

Mi kellene ahhoz, hogy azt az életet éld, amire mindig vágytál?
 
Mi az amit a tudatosságodhoz adhatok ? 


Mi az amit a tudatossághoz megnyílhatunk ?

 

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus,  természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

Mi lehetne annál jobb, mint ami éppen van?
BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.
A "Barokat futtatni" azt jelenti, hogy a fej 32 pontjának gyengéd érintésével elengedünk mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk.

Képes lennél könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A kezelés bárhol végezhető, célszerű masszírozó ágyon végezni, de lehet földön,úlve is végezni.
Ez egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat.

Gary Douglas, aki több mint húsz éve alapozta meg ezt a technikát, azt mondja a "bárok futtatásáról": A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.

 

Bevezetés az Access-be


Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.
A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk.

A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra, és a több életre.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd és elismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy. Véges lényként hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak.

Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki. A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk. A polaritásfüggőség egyike a létező legerősebb függőségeknek. Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogy ha a megengedés vezérel minket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol, vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden, amit gondolunk, érzünk, hiszünk, megítélünk vagy eldöntöttünk, csak egy érdekes nézőpont
kérdése – fel tudjuk szabadítani magunkat.

Az Access több eszközt ajánl, így pl.: Barok futtatása, testkezelések, végtelen lehetőségek szimfóniája stb.

A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy

anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz

fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint

ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni

magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már

eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ

lehetőségeiben?” (Gary Douglas)
 

Bars – Bar-ok futtatása


A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni ezen a földön.

Évtrilliókon keresztül az emberi lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből funkcionáltak. Minél többet futtatod a bárjaidat, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből funkcionálni. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálj. A legtöbb ember számára a bárjaik futtatása az első alkalom arra, hogy engedjék maguknak a befogadást anélkül, hogy lekötelezettnek érezzék magukat. Ebben a valóságban az elfogadásnak nincs gyakorlata.
A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket. Mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be, annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. Amikor gondolatokból, érzésekből, érzelmekből funkcionálunk, akkor nem létezünk, hanem elhatározunk, döntünk, bírálunk, következtetéseket vonunk le arról, hogy mit, és hogyan fogadhatunk be. Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel polarizáljuk az egységben levést, teremtjük meg az elkülönülést és szakítjuk meg a befogadást. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk,
 és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a legdinamikusabban utasítunk el.

Ha a bárjaidat futtattatod, az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Ez olyan, mintha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk; elutasításból, mintsem befogadásból.

Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből.
A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan.

Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte.
Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

Bármikor, amikor valaki más bárjait futtatod, ha a személynek ugyanaz a fix szempontja van valamiről, mint neked, akkor a tied is eltűnik az övével együtt. Kezelést adsz, kezelést kapsz, és ha Bárkezelői praxist folytatsz, még pénzt is kaphatsz érte.

A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.


A kezelés értéke 20.000Ft / alkalom
A kurzus értéke:  108.000Ft, 15 - 18 éves kor között és ismétlőknek  54.000Ft, 15 éves kor alatt ingyenes!


Hogyan lehet ez ennél is jobb?

 

Access Testkezelések

Az Access egyik lényeges sarokköve, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek.
Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket.

Az egyik módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat, a másik, amivel ki lehet tisztítani sok berögzült torz emléket a tudatalattiból, az a testkezelések módszere. 

Több mint ötven különféle energiát fedezett fel az Access, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Sokan azt hiszik,
hogy a test akadálya a tudatosságnak.
Semmi nem áll távolabb ettől! Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.
A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek.
A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot.

Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja, de ehelyett, ebbe a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel? Végtelen lények vagyunk!

A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudjál.Mit tesznek a testkezelések:

- Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól.
- Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra.
- Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra.
- Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen  lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz.
- Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót!

A testkezelések, amiket végzünk, talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is! Mindenkiben meg van a képesség, hogy gyógyítsa magát és másokat, diploma és tréning nélkül. Annyit igényel mindössze, hogy jelen legyen, és a megérintett teste a visszajelzéseket fogadja el.

Közel 50 fajta testkezelés került kifejlesztésre, mint például:

  • Allergiás reakció, autoimmun rendszerekre, ízületi gyulladásra,
  • Hallás, látás helyreállítása
  • Nyirok és mirigy rendszer
  • Traumák
  • Autizmus, figyelemzavar, epilepsziás panaszok
  • Bőrproblémák (pl.pszoriázis, ekcéma )
  • Kozmetikai kezelések mint pl. arcfeszesítés
  • Sportolás, fizikai erőnlét javítására
  • Szexualitással kapcsolatos problémák,
  • MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System), ami a Bars után az egyik legdinamikusabb, legsokoldalóbban felhasználhatóó testkezelés. Hat az immunrendszerre, ízűletekre és vűzrendszerre, hormonrendszerre és a fiatalságra.

Ezek az egyéni kezelések megismételhetők, sok esetben már az első kezelés után látványos változás tapasztalható!

A kezelés értéke: 20.000Ft /alkalom
 

Mi más lehetséges?

 

A végtelen lehetőségek szimfóniája


Lehetőségeid vannak ha száguldásra és változásra vágysz az életedben .

SOP- A lehetőségek szimfóniája

ESB - A létezés (a lényed) energetikai szintézise

A Lehetőségek Szimfóniája egy haladó Access tanfolyam, amit  Dr. Dai Heer tanít.
Valójában a Lehetőségek Szimfóniája egy csodás metafora arról, hogy hogyan illeszkedünk be a világegyetem egészébe, hogyan szólal meg a mi egyedi hangunk, dallamunk, hangszerünk, hozzájárulva a nagy egészhez. Hajlandó lennél -e nem befixálni magad azzal, hogy Te a Fuvola vagy, hanem megengedni magadnak, hogy a dob is legyél a tilinkó is és minden, ami az Univerzum végtelen szimfóniájában felszólal és benned él.
A Lehetőségek Szimfóniája egy energetikai- tudati kezelés, ahol ráhangolódok a masszázságyon fekvő személyre és invitálom valami nagyobbra, mint amit jelenleg megenged magának, hogy megéljen. Feloldunk gátakat, visszaszerzünk letagadott képességeket, energiákat, lehetőségeket. Néha megfoghatatlan, hogy mi is történik, csak érezzük, valami jó. Én is együtt nyílok meg és fedezek fel új darabokat a saját világomból az előttem fekvővel.

Kilépünk a mások világából, ahova megalkuvásból, önmagunkat letagadva menekültünk.

Lehet vele gyógyulni is. 
De az egészségbe főképp az tartozik, hogy itt legyél egészen, egészben.
Nekem a legnagyobb csoda, ami történt, hogy tudom, hogy lehetséges az, amit mindig is tudtam, hogy lehetséges és áramlás, könnyedség,boldogság.
Nem tudok neked észérveket, csak megéléseket leírni.
 Ez nem olyan, amire rábeszélik az embert.
Ha valami húz ide, akkor szeretettel várlak, hogy megéld mi ez!

A kezelés felbecsülhetetlen élményt nyújt!
1 kezelés 25.000Ft, 3 kezelés 60.000Ft

ESB -Energetic Synthesis of Being

Hogyan lehetne, hogy ne utánozz senkit, ne ítéld meg és ne tedd rosszá magad ?
Hogyan lehetnél Te dinamikusan élő, ítéletek nélkül?
Hogyan lehetne, hogy soha ne vágd le és ne tedd rosszá egyik részedet se?
Mi más lehetséges még? 
Ha soha nem válnál el senkitől?
Ha holnap felkelnél és a végtelen lényed a végtelen testeddel, és azzal, hogy mindenkivel egy vagy kelnél fel, mi lenne?

SOP - Symphony of Possibilities
Mi lenne, ha Te lennél az életed karmestere?
Mi az az akusztikus vibráció ami Te vagy?
Mit tudunk együtt létrehozni ezzel?
Hogyan szól a létezés körülötted?
Hogyan lehet ez még annál is jobb?

Mi az a dinamikus változás amit létrehozhatunk?


Érdeklődni: 06-30-983-4050