Smaller Default Larger

Dr. Kása Gyuláné Petneházy Mária

Értékelés:
(6 szavazat)

alternatív masszázs- és mozgásterapeuta

 

1989-ben Kanadában egy kínai természetgyógyásztól sikerült elsajátítania a reflex masszázst, Sportolóként nagyon hatékonynak találta azt a mélyebb szintű relaxáláshoz, melyet a talp presszúrájával ért el. Később a svéd masszázst is megtanulta, mivel aerobik edzőként dolgozott. Férje reumatológusként a sportolókat vizsgálta, Marcsi pedig alternatív kezelésekkel igyekezett enyhíteni a görcsös, húzódott izmok ellazulását.

2004-ben Ausztráliában megtanulta a migrénes fejmasszást energiapontok pressziójával, mely gyógyteákkal és néhány saját pont nyomásával kiegészítve csodálatos eredményeket hozott.

A hát-, nyak- és csípőmasszázs passzív kimozgatással, tornával, vitalizáló aromaolajjal most is a kedvenc kezelési formái közé tartozik. Húsz éve már saját programjának tekinti, sok kedvező referenciával a háta mögött. Ezen kívül még számos különböző típusú masszázst nyújt vendégeinek.

Sok éves tapasztalattal a háta mögött ma már nemcsak masszőrként, hanem oktatóként is kiválóan megállja helyét. Saját vállalkozás keretében évek óta masszázs- és csontkovács tanfolyamokat tart.

Munkáját több mint húsz éve sikeresen végzi ezen idő alatt oktatói tevékenysége szakmai elismeréseként megkapta az alternativ masszázs és mozgás terápiák 'Dr /PtD/. kitüntetést.Szolgáltatásai:

·  Migrénes arc- és fejmasszázs 60 perc

Ez a masszázs nem azonos a kozmetikai arcmasszázzsal; vivőanyag nélkül is végezzük. Közben fokozottabban hatunk az arc idegeire idegkilépési helyeire. Fejfájás, krónikus gyulladások, arcidegbénulás kezelésére alkalmas. Jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással bír az egész szervezetre. Kiemelten masszírozzuk a nyakat és a csuklyás izmot. A masszázs végére a vendégek úgy érzik magukat, mintha néhány órát aludtak volna, valamint birtokába lesznek azon tudásnak amit otthon saját maguk végeznek el testük akupunktúrás pontjain mielőbbi jobbulásuk érdekében.

                    Ár:  7.000 Ft
       

·  Intenzív testmasszázs, passzív kimozgatással, nyújtással és mágnes kezeléssel sportolóknak is ajánlva  75 perc

A klasszikus svéd masszázs helyi hatású terápia, ami közvetlenül, lokálisan hat a kötőszövetre, az izomzatra.
A gerincvelői reflexíveken keresztül a receptorok ingerlésével befolyásolhatjuk az izmok állapotát, csökkenthetjük a fájdalmat,
ami e masszázsfajta legfőbb célja. 

Az egész szervezetre általános hatást gyakorol. Az izomerő fokozódik az általános vér- és nyirokkeringés gyorsulása miatt. Az elmozdult csontok környékén az izmok begörcsösödnek az inak, szalagok rossz irányba nyúlnak, melynek korrigálását csontkovácsolással és mágnes terápiával regenerál.

                    Ár:  7.000 Ft
      

·  Raindrop koncentrált terápiás olajokkal történő masszázs  75 perc

A Raindrop-gerinc-revitalizáló technika egy speciális gerinckezelés, mely a gerinc legmélyebben fekvő izmaihoz is eljut.
Kimagasló terápiás hatása annak köszönhető, hogy ötvözi  - az aromaterápiát,
                                                                                       - a reflexzóna technikát,
                                                                                       - és a Young Living 11-féle tiszta, vegyszermentes esszenciális illóolajainak kincseit.
A kezelés során: méregtelenítés, feszültség csökkentése, érhető el. Kiemelkedő az olaj antibacreiélis és vírusölő hatása.
A kezelés 100%-os tisztaságú, magas rezgésszámú, esszenciális, terápiás olajokkal történik.
A  hét olaj egymásra épülő hatásával intenzíven tapasztalható a vitális, lebegő, nyugtató, bizsergető érzés.
A végén forró törölköző fokozza a hatást, ami 10 percig dunszt pakolásban áll a háton.

                  Ár:  9.000 Ft
     
 

Oktatási tevékenysége:

Klasszikus svéd masszázs, Népi csontkovácsolás, arc-migrénes fej masszázs,- láva köves masszázs,- tap masszázs, -nyirok masszázs,- cellulitisz masszázs,- csokoládé masszázs- Raindrop masszázs

Minden sikeres vizsga után tanusítványt ad ami az uniós munka vállalásnak megfelelő.

 

Tovább a kategóriában: « Őri Katalin Moka Eszter Tünde »