Smaller Default Larger

Őri Katalin

Értékelés:
(0 szavazat)

 

10 éves koromban találkoztam először az asztrológiával családi körben, s rendkívül nagy hatással volt rám, hogy visszaigazolást kaptam megérzéseimre, kimondatlan gondolataimra.

1994-ben találkoztam Ferencsik István természetgyógyásszal, aki által gyökeresen megváltoztattam életvezetésemet. Vegetáriánus lettem, s elkezdtem foglalkozni asztrológiával, antropozófiával, energiagyógyászattal, s megszületett bennem a kutatási vágy az okok felderítésére mind a világban, mind önismereti, szellemi szinten. Számomra a gyógyítás, művészetek, vallásbölcselet áll érdeklődésem középpontjában, így kezdtem el tanulmányozni a keleti és nyugati vallásrendszerek gyökereit, s hogy hol érnek össze a különböző kultúrákban kialakult szellemi utak?  Hogy tudnék segíteni mások problémái feltárásában, mi lehet az egyik legátfogóbb módszer amivel képet kaphatunk a személyiségről, a képességekről, feladatainkról?Így jutottam el ismét a csillagok szimbolikájához.

Az asztrológia magasabb rendű értelme nem az, hogy miként változtassuk meg a sorsot, hanem segítségével felfedezzük képességeinket,  így önértékelésünk megváltozik, más fényben tudunk rálátni feladatainkra. Megismerjük a cselekedeteinket mozgató érzéseket, így az akadályokra is megtaláljuk a megoldást.

Tanulmányok:

-1992-3 Budai rajziskola

Asztrológiai tanulmányok:

 -1997-2001 Kaló Jenőtől,  2001-2 Barlai Zoltán, Hollós R.László,

   2006-7 Mireisz László, 2010-től Bertalan Éva

 - 2005-től segítő beszélgetések, asztrológiai praxis

 - 2000-től képzőművészet, kőfestés

 - 2004-7 Levendula Játszóház- kézműves foglalkozások

-  2001-2006 A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Vallásbölcselet szak

 - 2006 előadássorozat középkori misztikusokról

- 2005-6 Michel Carayon energiagyógyászat

Szeretettel várom mindazokat, kik sorsfordító események kellős közepén találják magukat,

-  válaszút előtt állnak,

-  munkahelyi, párkapcsolati, problémákkal küzdenek,

-  békében, harmóniában éllve szeretnék magasabb szintre emelni lelki hozzáállásukat


 


Asztrológia

Amikor valaki megérkezik az élők sorába, a világmindenségben a születése pillanatában érvényes energiamintákat képviseli. A pillanat energiamintái leolvashatók az  égről, és a horoszkópban ábrázolhatók. Így a születési radix horoszkóp annak a bizonyos pillanatnak az energiatérképe, melynek energiáit a vele egy időben született ember személyesíti meg.

Ezen energiákat egy életre magunkra öltjük, mint testre szabott ruhát, hogy általa megtapasztalhassuk feladatainkat, s kifejleszthessük a születésünkkor kapott kozmikus erők képességeit. Állandó változásban élünk, így az asztrológia célja nem a jóslás, hiszen akkor a lelket vonná meg a tapasztalás lehetőségétől.

Az első lépés: A rend és a célok megismerése. Erőink és vágyaink megismerésére új dimenzió nyílik. Az asztrológia magasabb rendű értelme nem az, hogy miként változtassuk meg a sorsot, hanem segítségével felfedezzük képességeinket, így önértékelésünk megváltozik, más fényben tudunk rálátni feladatainkra. Megismerjük a cselekedeteinket mozgató érzéseket, így az akadályokra is megtaláljuk a megoldást.

Bejelentkezés: 66/644-063
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.