Smaller Default Larger

Vélemények

Értékelés:
(1 szavazat)

NÉHÁNY TAPASZTALAT AZ AtlasProfilax® MÓDSZERRŐL

ÉS A KOMPLEXUMBAN IGÉNYBEVEHETŐ TERÁPIÁKRÓL:

 

dr. Csókási Zsolt
(radiológus szakorvos , Halásztelek)
Reggel a felkelés után nehezen járódott be a derekam, munka közben a tarkóm rendszeresen fájt, állandó nyomást éreztem. Nehezen tudtam balra fordítani a fejem.  Sportolás során korlátozott volt a fejmozgásom.
AtlasPROfilax kezelés után pár nappal a reggeli felkelés során nem éreztem a derekam kötöttségét és fájdalom nélkül mentem munkába. Továbbá a fejem mozgatása már semelyik irányba nem korlátozott, sportolás során nem fáj a derekam és a fejem gyors mozgatása nem okoz problémát.
 www.3dultrahang.hu

 


 

 AtlasPROfilax és a testi kiegyensúlyozottság Dr. Mocsonoky Zsuzsanna fogorvos javaslata alapján

Sokan nem is gondolnak rá, hogy a híres Atlas—aki a hátán viszi a földgolyót, a testünkben is hordozza a „golyót” a koponyát, melynek stabil helye az első nyaki csigolyán az Atlaszon van, ami kulcsszerepet tölt be az egész vázrendszer egyensúlya szempontjából.
 

A csigolya azért van egyben, mert az ízületek, inak, izmok összekapcsolják az egész rendszert. Minden mindennel összefügg, természetesen ez is.
Abban az esetben, ha valahol kompresszió, elcsúszás (pl. állkapocsnál) esetleges rándulás, görcs van, az számos más helyen is okoz problémát. 

Közelről és részletesen tanulmányozva és megtapasztalva a testi kiegyensúlyozás módszerét, komplex rendszerben látom, hogy a fogak—az állkapocs ízület—az atlasz és az axis, valamint a koponyacsontok szoros kapcsolata befolyásolja az egész gerincoszlop és vázrendszer működését. Amennyiben nincs egyensúly, ennek következményeképpen, a gerincből kilépő ideg törzsek információs áramlásában zavar keletkezik, az impulzusok akadályba ütköznek.
Sávosan, a csigolyákhoz tartozó szervek működésében diszfunkció alakul ki. Vagyis, vérnyomás zavarok, szívritmus problémák, gyomor, bél, vese, nemi szervi problémák stb. jöhetnek létre, melyek okai első körben a csigolyákból eredhetnek. Természetesen a legkülönfélébb fájdalmak és tartási eltérések jelentkeznek először.  A csontkovácsolás, a masszázsok, egyéb manuál terápiás módszerek és tornák nagyon jók, de CSAK ideiglenes megoldást hoznak abban az esetben, ha az állkapocs ízület az Atlasz és a koponyacsontok nincsenek a helyükön.

Fogorvosként a rehabilitációt az alábbi sorrendben javaslom:

1- Atlasz korrigálása az egyedülálló Atlasprofilax módszerrel, amely a nyaki izmok, szalagok lazításán alapszik.
Az Atlasz rotációja egy precíz és veszélytelen vibrációs masszázzsal kerül normális állapotába.

2- Fogazat teljes rekonstrukciója: csak ezen keresztül kerülhet a helyére az állkapocs ízület

3- Craniosacral terápia: a koponyacsontok és a gerincoszlop nagyon finom mikro manipulációval való egyensúlyba tétele.

4- Speciális masszázsok amelyek  a szervek és a szervezet regenerálódásához elengedhetetlenül szükségesek.

Bármelyiket kiemelve és önállóan alkalmazva, a rendszer nem lesz hosszútávon tartós.

Induljanak el a testi egyensúly felé az AtlasPROfilax-al.

 


 


Földiné Nagy Anita

/ 16 éve fodrász, Körösladány/
20 éve tartó szörnyű fejfájásom szűnt meg egy nap alatt az AtlasPROfilax kezelésnek köszönhetően. A fejfájásom oka a nyaki gerincsérvem volt, aminek a fájdalmát csak mindennapos gyógyszeres kezeléssel  bírtam elviselni. Már azt hittem, hogy mindent kipróbáltam, amikor rátaláltam erre a csodás módszerre.
Két héttel a korrekció után azt mondtam, hogy ha csak eddig tartana a tünetmentességem, akkor is megérte az egész. Persze azóta sem , azaz több, mint féléve élek fejfájás és gerinc problémák nélkül. Köszönöm!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 dr. Kis Erika

/ radiológus, 54 éves, Gyula /

Gyerekkorom óta merev volt a gerincem, és egyre fokozódó jobb oldali görbületet észleltem a háti gerincemen.  Ahogy az évek teltek, egyre több nyaki és háti gerinc panaszom volt. Emiatt évekkel ezelőtt elkezdtem háton úszni, hogy erősítsem a gerinc melletti izmokat.
Radiológus vagyok és nagyon sok CT és MR képen láttam, hogy az atlasz nincs a helyén, ezért amikor az AtlasPROfilax módszerről olvastam azonnal tudtam, hogy van alapja, és hittem, hogy működik, ezért megcsináltattam.
Minden nap tornázom és az eljárást követően meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal hajlékonyabb a derekam, mint egész eddigi életemben, mélyebbre tudok hajolni, és a hátgerincem oldalirányú görbülete csaknem teljesen kiegyenesedett. Néhány nap alatt a hátizom fájdalmaim és izomgörcseim is jelentősen enyhültek.
Azóta mindenkinek ajánlom a módszert, mert meggyőződtem róla, hogy jelentős eredményt lehet vele elérni, már rövid idő után.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 dr. Mihályfi Adrienne

/ fogszakorvos, Békéscsaba /

Foglalkozásomból adódóan állandó nyak, váll, és derék fájdalmaim voltak, melyek szinte teljesen megszűntek az AtlasPROfilax kezelés után. Sokkal könnyebben fordul a fejem, kevésbé megerőltető a rendelői munka.
A fiam korrekciója után sokat javult a testtartása.
Asszisztensnőmnek a kezelés óta egyszer sem jelentkezett az addig rendszeres migrénes fejfájása.
Örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre és ezáltal én is jobban érzem magam és a környezetemben élőknek is tudtam segíteni. Hálás köszönetem!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    dr. Mocsonoky Zsuzsa

/ fogorvos és homeopata orvos, 58 éves,  Doboz /

Az idén—2011 tavaszán találkoztam az AtlasProfilax módszerrel. Nem voltam benne biztos, hogy valóban annyira jó , mint ahogy ezt mondták nekem . Hihetetlennek tűnt, hogy egy-két alkalom olyan nagy változásokat tudjon hozni. Miután elég sok problémám volt, a beszélgetések még is csak meggyőztek, hogy érdemes ezt a módszert is igénybe venni.

23 évi fogorvosi munka alatt ( és az évek múlásával egyre inkább) rengeteget fájt a hátam, a nyakam - később a derekam és a csípőm is. Sokszor olyan fájdalmaim voltak a nyakizmaimban, hogy este befejezve a munkát, csak kb. fél órás nyújtó-lazító gyakorlatok után kezdtem normálisan érezni magam. Annak ellenére, hogy különféle jóga gyakorlatokat is végeztem, és igen hajlékony maradtam,( + már nem dolgozom fogorvosként 10 éve)  a nyakam egyre jobban recsegett, egyre merevebb és fájdalmasabb lett. Ezzel párhuzamosan a fejfájások is gyakoribbá váltak, amit határozottan éreztem, hogy sokszor a görcsös izmokból ered.  A tartásom mondhatom, hogy enyhe S alakot öltött, ami szintén romlott az évek alatt. Állandó nyújtózkodási kényszerem volt, hátha ki tudok egyenesedni és ezzel enyhíteni tudok a fájdalmaimon.   
 Közel fél éve időnként felszaladt a vérnyomásom, ami szintén erős fejfájást okozott. Nem szedtem állandóan gyógyszert, mert éreztem, hogy e mögött valami más van, és nem akartam ehhez hozzászokni.

Kerestem valami megoldást.  Azt már megtapasztaltam, hogy a masszázsok, csontkovácsok és egyéb kezelések csak nagyon ideiglenes megoldást nyújtanak.

A korrekció után szinte azonnal szabadabb lett a fejem, a nyakizmok görcse fokozatosan kilazult. A fejfájásaim gyakorisága a tizedére csökkent—és a merev izmok miatti fájdalmak teljesen elmúltak. A hátam görbülete fokozatosan egyenesedik—sokan meg is jegyzik, hogy mennyire megváltozott a tartásom. Tudok egyenesen támaszték nélkül ülni, ami eddig számomra elképzelhetetlen volt.  A járásom sokkal kiegyensúlyozottabb—a furcsa zötyögős helyett egy simább, gördülékenyebb mozgás lett. A derékfájásaim is fokozatosan eltűntek. Ami szintén érdekes, hogy tudok kényelmesen két lábon állni, huzamos ideig is, ami szintén nagy nehézségekbe ütközött, illetve rövid időn belül derékfájással járt.  A vérnyomásom abszolút stabil, azóta egyszer sem volt kiugrás, ennek már lassan fél éve!

A család többi tagja is megtapasztalta ennek jótékony hatásait. A fiam fogtechnikus—sokat fájt már neki is a háta, és időnként a feje. A korrekció óta nem panaszkodik és a fejfájásai szintén  lényegesen ritkultak.

Anyukám 78 éves. A jobb válla  legalább 3 cm-rel volt lejjebb,mint a másik—állandó derék fájdalmakra panaszkodott. A válla azonnal szimmetrikus lett, a fájdalmai fokozatosan csökkennek.

A férjem hát-  és vállpanaszai rövid időn belül megszűntek, a derék fájdalma is lényegesen csökkent, illetve, erősebb fizikai igénybevétel után sokkal hamarabb regenerálódik—és a vérnyomás ingadozásai szintén megszűntek.

Nagyon hálásak vagyunk ,hogy megkaphattuk ezt a lehetőséget. Sok panasztól, fájdalomtól kellemetlen érzettől szabadított meg minket ez a módszer.

Azóta is sok embernek ajánlottam –és mindenki hasonló tapasztalatokról számol be . Nagyon –nagyon megéri , hiszen egy „nyakas” emberből ,  laza nyugodt emberré válhatunk.

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 


 

dr. Mocsonoky Zsuzsa
/ fogorvos és homeopata orvos, 58 éves,  Doboz /

L.Éva

" 1 hónapja jelentkeztem a Doktornőnél - akit ismerőseim ajánlására kerestem meg -, s kezdtük el a közös munkát.

Az általános és évek óta tartó-fokozódó panaszok mellett - úgymint állandó fáradtság, levertség, feledékenység, emésztési- és gyomor problémák - akut problémáim is voltak, melyeknek nem tudtam az okát. Állandó hányinger és fejfájás kínzott, nem tudtam enni semmilyen ételt, így rövid idő alatt - másfél hét - teljesen legyengültem.

Bár az orvosnál kaptam beutalókat kivizsgálásra, ezek mellett szerettem volna megtalálni az igazi okát a problémáimnak és természetes(ebb) úton, hosszú távra meggyógyulni.

A doktornő azonnal diétát javasolt, és különböző homeopátiás készítményeket. Emellett pedig Bach-cseppeket kezdtem el szedni és belevágtunk a biorezonanciás kezelésbe is.

Az eredmény már néhány nap elteltével fantasztikus volt számomra! Napokon belül hatalmas változás következett be a közérzetemben és a hangulatomban, amely napról napra tovább fokozódik azóta is. Nyugodtan elmondhatom, hogy úgy érzem magam, mint akit teljesen kicseréltek az elmúlt 

egy hónapban. Az energiám fantasztikusan megnövekedett, ami könnyedén segít betartani a viszonylag szigorú diétát és ami nagyon fontos: a mosoly múlhatatlan az arcomról, levertségnek halvány nyoma sincs...

Egyetlen dolgot sajnálok csak: hogy nem korábban találkoztam a Doktornővel és ismertem meg ezeket a tulajdonképpen egyszerű és emberközeli, mégis fantasztikus módszereket, készítményeket! :)  "
 dr. Mocsonoky Zsuzsa
/ fogorvos és homeopata orvos, 58 éves,  Doboz /

A Dokktornő egy páciense: Magdi

Közel három éve ismerem a Doktornőt, bármilyen problémával fordultam hozzá, mindig nagy odafigyeléssel, türelemmel próbál a gondjaim megoldásában segíteni, megkeresni azokat a lelki sérüléseimet, amik testi problémáimat okozták. Megtalálja a számomra megfelelő természetes alapanyagú készítményeket és az ő erejével, kisugárzásával, jó testi és lelki állapotba hoz, mindíg. Amit én ezúton is köszönök neki! Egy nagyon fegyelmezett, teljesen a hívatásának,küldetésének élő embert ismertem meg a személyében.
 dr. Sándor Ferenc
/ sebész és érsebész szakorvos, főorvos , Budapest/

Néhány hónapja szereztem tudomást az  AtlasPROfilax módszerről , kedves ismerősömtől, Somi Magdolnától. 
Azt is megtudtam, hogy a tulajdonában lévő békéscsabai Napkelet Egészségközpontban  sikerrel alkalmazzák ezt az eljárást, ezért megkértem, hogy végezze el rajtam is.
 A helyszin, és Magdolna személye önmagában nyugtatólag hatott, és oldotta -az ismeretlennel szembeni természetes- szorongásomat. Részletesen tájékoztatott a nyaki masszázs minden részletéről, igy semmi váratlan tényező nem hatott zavarólag, amely rövid idő alatt le is zajlott. Inkább némi kellemetlenséggel járt, mint fájdalommal. Az eredmény azonnal érzékelhető volt, a fejem oldalirányú mozgásterjedelme jelentősen növekedett, a nyakizmok lazultak, ezáltal a feszültségem- mely munkám állandó velejárója-oldódott. Az ezt követő masszázs a gerincpanaszaimat is csökkentette. Az igen kedvező tapasztalataim alapján 25 éves fiamat is meggyőztem, hogy vesse alá magát az  AtlasPROfilax eljárásnak. Ő ugyanilyen jó eredményekről számol be.
  A fentiek alapján bátran és meggyőződve ajánlom mindenkinek , hogy az atlas korrekcióra jelentkezzen.

Munkahlely : Szent János Kórház  Sebészeti Osztály
Magánrendelés: Budai Medical Center XI.Budapest, Bartók B. u.92.94.
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Koczka-Kiss Ilona interjúja  Somi Magdolnával!

Magdikám!

  • Ténylegesen mi nem régóta ismerjük egymást még is azt érzem, már ezer éve! Van ezzel így az ember, különösen akkor, amint megfogalmaztad valamelyik beszélgetésünkben hogy ha „egy rugóra jár az agyunk”.

És valóban így van! Teljesen egyformán gondolkodunk! A segítő szándék vezérel mindkettőnket! Valami fontosat, maradandót tenni az emberekért!

Néhány gondolatot bevezetés képen légy kedves engedj meg nekem!

Az Atlasz korrekcióval én német oldalakon találkoztam pár hónappal ezelőtt, míg az egyik barátom és egyesületünk tagja Dr Francia Boglárka egy közös vacsoránk alkalmával azt mondta:

Tudod Ica én mit szeretnék még? Az Atlaszomat helyre tetetni!

Milyen érdekes, hisz én pont azután kutattam, hogy Magyarországon ki ismeri ezt a technikát! Kaptam is egy elérhetőséget, de még sem azt a számot hívtam fel, hanem a honlapról Téged! Milyen érdekes ez is, hisz pont Te voltál az, aki ezt a technikát behoztad Magyarországra.

Első kérdésem az lenne: Hogyan találkoztál ezzel a technikával és mikor? 

2010 őszén kezembe kaptam az Atlasz korrekcióról egy szóróanyagot. Azonnal felkeltette az érdeklődésem, mert professzionálisnak, rendkívűl egyedinek ítéltem a módszert. Egy hét múlva a saját és a kollegám Atlaszát is /aki gyógymasszőr/ korrigálták a zágrábi specialisták. Napról-napra éreztem, hogy a testem úgy fizikálisan, mint energetikailag rohamos változásokon megy keresztül.

Tekintettel arra, hogy ezt megelőzően másfél évvel korábban nyitottam meg a Napkelet Egészségközpontot, mint a jelen kor olyan komplexumát, ahol minden munkatárs, terapeuta, természetgyógyász, komplementer medicinában jártas orvos olyan technikát használ, amivel az emberi test öngyógyító folyamatait segíti így úgy döntöttem, hogy megtanuljuk a módszert és honosítom Magyarországon.

2011 márciusában megszerveztem az első magyarországi képzést, melynek a Napkelet adott otthont. Közvetlenül a módszer feltalálójától Dr. René- Claudius Schümperli E.M. svájci korboncnoktól biomechanikai mérnöktől és a horvátországi Dr. Vlado Tomljenovics belgyógyász professzortól tanulhattunk. Sajnos tavaly januárban Schümperli úr elhunyt így a képzés a mai napig felfüggesztésre került. Viszont az örökséget, ezt a nagyszerű módszert missziónak tekintem és az emberek minél szélesebb tömegeivel kívánom megismertetni, de rájuk bízom a választás szabadságát.

Azóta már több mint 1.000 embert korrigáltunk, a legfiatalabb 3 hetes korában agyvérzést szenvedett csecsemő volt, a legidősebb pedig egy 90 éves hölgy.

Tekintettel arra, hogy valamennyi korrekción átesett személynél komoly változásokat tapasztaltunk, így ma már ezt olyan élethivatásnak tekintjük, amit valamennyi embertársunknál fontosnak tartunk elvégezni.

 

S hogy miért is kerestem azt aki Magyarországon csinálja? Mert én magam is speciális gerincterápiákat tanultam és kidolgoztam egy saját egyénre szabott módszert amivel kezelem a pácienseimet, szerénytelenség nélkül mondhatom kiváló eredményekkel, különös tekintettel a gerincferdülésekre.

Elámultam amikor olvastam róla, hogy az Atlasz elcsúszása milyen problémákat okozhat.

Beszélnél erről még egy picit bővebben, hogy mi is történik ilyenkor?

Az Atlasz, ha nincs a helyén, számtalan fájdalommal járó tünet és betegség előidézője lehet. Az elfordult Atlasz, a rotáció szögének függvényében a gerinccsatorna szűkületét okozza. Állandó nyomás tapasztalható az idegpályákon, az idegeken, és a gerincvelőn. Beszűkülnek a nyirokcsatornák, a vénák, komoly pszichés panaszokat, zavarokat okozhat. Az elcsúszott Atlasz nem tudja tartani a fejet így állandó kompressziót gyakorol a gerincoszlopra, a porcokból kifutó idegpályákra. 

Ez a nem orvosi jellegű, megelőzést segítő, egyszerű bizonyítottan hatékony, egyéb terápiát támogató öngyógyító eljárás segít abban, hogy a kificamodott Atlaszt felszabadítsuk a ráfeszülő izmoktól, szalagoktól, így magától kerül az őt megillető anatómiai helyére.

Mivel azt gondolom egy terapeuta akkor hiteles, ha nem csak beszél azokról a terápiákról, amiket megismert, hanem kis is próbálja azokat, hogy megtapasztalja a hatékonyságukat és elmondhassa saját tapasztalatát, ezért azonnal jelentkeztem Nálad a férjemmel és a fiammal együtt egy Atlasz korrekcióra.

Voltak azonnali eredmények:

Nálam a vérnyomásom rendeződött, nyirokkeringési problémáim vannak és az is érezhetően beindult, a hallásom a kezelést követő pár perc után mintha a fülem a helyszínen kimostátok volna.

A férjemnél a szaglása olyan mértékben javult, mintha egy erős orrdugulás után hirtelen kapna levegőt, pedig nem volt semmi baja a szaglásának. A horkolása majdnem teljesen megszűnt. A fülzúgása is változott azt mondja, más frekvencián hall.

A fiamnak a gerincsérv területe kezdett el nagyon fájni, pár nappal a kezelés után, egy vándor fájdalom indult el nála most a csípőjénél rendeződnek az ízületei. Kíváncsian várjuk, hogy milyen változások következnek még az elkövetkezendő egy két évben.

A nálad megforduló korrekcióknál milyen eredmények születtek még, amelyek azonnaliak és milyen eredmények amelyek egy-két év múlva megosztanál velünk néhány ilyen fontos információt?

A Korrekción átesett embertársaink azonnal érzik a felszabadultság érzést, a könnyedséget a keringés fokozódását, a fej mindkét irányba történő egyforma mozgását és a lábhosszak azonnali normalizálódását.
Két-három éven keresztül tapasztalható, ahogy a test sejtszinten teljesen átalakul. Visszahúzódnak a kitüremkedett porcok így elkerülhetőek a sérvműtétek. A test valamennyi szerve regenerálódik, és igen komoly változások tapasztalhatók az érzékszervek működésében is.

 

A munkám szempontjából én azt érzem, hogy NA, EZ AZ a módszer, amit mindenkinek meg kellene ismerni, mert még hatékonyabbak lehetnének a kezelések, hisz az Atlasz korrigálásával hosszabb távra várható, hogy tünetmentessé válik a páciens!

Érdekes, hogy beszéltem néhány kollégával, akik attól félnek, hogy akkor nem lesz annyi páciensük, ha az Atlasz helyreállítása ilyen eredményt tud elérni, ezért aztán nem is akarják ezt a technikát kipróbálni, se elmondani a vendégeknek. Azt hiszem nem értették meg a jelentőségét ennek a dolognak. Az Atlasz korrekcióját követően pont olyan lelkiismeretes szakemberekre és technikákra van szükség, ami az elkövetkezendő egy-két évben végig kísérje a rendeződési folyamatot a páciens testén, és megelégedett vendégeink legyenek!

Jól gondolom ezt? Mely technikákat ajánlod elsősorban a kezelés után és miért? Kifejtenéd ezt néhány mondatban?

Jól gondolod. Pontosan Ti vagytok azok, kiropraktőrök, masszőrök, manuál terapeuták akikre a legnagyobb szükség van a korrekciót követően. A testünk öngyógyító folyamatával elkezdődik a test visszarendeződése. Mivel a régi blokkok oldódása feszüléssel, némi fájdalommal, kellemetlenséggel jár, amelyen Ti tudtok a leggyorsabban és legszakszerűbben segíteni. Ti vagytok azok, akik figyelemmel tudják kisérni ezt a folyamatot. A csontkovácsolást csak kicsit később ajánljuk, viszont az izmok lazításával a csontkovácsok is professzionálisak. Nem csak azért van szükség rátok, hogy ezt a folyamatot segítsétek, hanem azért is, hogy felnyissátok az emberek szemét az Atlasz problematikájára és így közösen tudunk elérni hatékony eredményeket az emberek mozgásszervi panaszaik javításában, megszüntetésében. Szükségesnek tartom megismertetni az emberekkel az Access Barst, amely a tudatalattiban segít oldani a blokkokat, s majd így válik tudatossá a testünk.  

Egyszer valahol talán „Az élet virága” című könyvben, hogy ha valaki gyógyítással foglalkozik, annak kötelessége a tudását átadni másoknak, hogy minél több ember gyógyulhasson a világon! Bár én is elmondom minden alkalommal a pácienseimnek, hogy én nem gyógyítok, csak blokkot oldok és segítek a testi kiegyensúlyozásban és beindítani az öngyógyító folyamatot, hisz a testünk egy nagyszerűen összerakott „gépezet” amely csodálatos dolgokat képes produkálni az öngyógyító rendszerén keresztül.
 

Neked erről mi a véleményed?

Bizony-bizony. Blokkokat oldunk. Segítjük a test öngyógyító folyamatait. Részt veszünk a regenerációs rendszerben, ki mit tud ehhez hozzátenni. A gyógyítás orvostudomány feladata, az oki terápia a mienk. Mi nem tüneteket kezelünk, hanem igyekszünk az okokat megszüntetni.

 

Hiszem és vallom, hogy a test lélek szellem egységének meg kell lennie ahhoz, hogy az ember jól érezze magát, hogy kiegyensúlyozott emberekké válhassunk! Azt is vallom, hogy egy terápia nem tud csodát tenni, csak akkor, ha a páciens is meg tesz mindent annak érdekében, hogy a korrigált test úgy is maradjon. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, a megfelelő és előírt tornagyakorlatok napi végzése.

Én is a komplexitásban hiszek, szerintem sincsenek joker kapszulák, a Test a Lélek a Szellem együtt kell, hogy működjön teljes harmóniában, megszabadítva őt a blokkoktól, fájdalmaktól és a félelmektől. A mozgás elengedhetetlen, és azt is tudjuk, hogy amit eszünk azzá leszünk, éppen ezért gondosan figyeljünk a mindennapi táplálék és folyadék milyenségére, és bevitelére.
Azt vallom, ha megtanultam valamit és az akárcsak egy embernek is segít, azt már köteles vagyok tovább adni. Arról nem is beszélve, hogy ezt a tudást, ami a birtokomban van, meg kell osszam az emberekkel, amit folyamatosan meg is teszek.

Nekem nagyon tetszett egy előadás, amit az interneten láttam: egy orosz orvos-természetgyógyászt aki szemtornával foglalkozott megkérdezett egy páciense, hogyha a szemtornát minden nap végzi akkor le tudja majd rakni a szemüveget?

 Igen mondta az orvos.

 Akkor utána már nem is kell ugye szemtornát végeznem?

Erre megkérdezte tőle az orvos: Hölgyem ön szokott-e fogat mosni és hányszor egy nap?

Hát persze doktorúr minden nap kétszer reggel és este!

És megmondaná, hogy miért mos kétszer ha már egyszer úgy is megmosta?

Hát hogy ne romoljon tovább és tiszta legyen a leheletem.

Nos, akkor nem értem a kérdését a szemtornával kapcsolatban. J

Nem elég egyszer rendbe tenni a testünket, annak folyamatos gondozásra ápolásra, szeretetre van szüksége, hogy hosszú évekig gyönyörködhessünk benne!

Köszönöm az interjút, szeretettel várlak rendezvényeinken és egyesületünk székhelyén is az Atlasz korrekcióval!


Amíg az ember egészen fiatal, könnyedén veszi a dolgot, kicsit fáj itt-ott, majd elmúlik.
A húzódások, megeröltetések egyre lassabban regenerálódnak, 40 éves korban már több reggel hangzik el a "jaj"

Így kezdtem én is, "porckopás", s az orvos többször mondta, hogy "hű-ha" ...  
Állni keveset tudtam, mert fájt a vállam, gerincem meg akadályozott a járásban, ülésben, néha a fekvésben is.

Olvastam az Atlasz korrekcióról, alaposan utána olvastam és úgy gondoltam: ártani nem árthat, hátha segít.

3. hónap telt el, lassan érződik a változás: A nyak izmai lazábbak - kemények voltak és csomósak - a bal vállam tökéletes, a jobb még néha fáj, de jól tudom használni. A gerincben a porckopás nem múlt el, de ritkán fáj. Részletezés helyett azt hiszem legmeggyőzőbb az eredmény: 70 felett reggel 1000m-t úszok le, görcsölés nélkül. Örülök, hogy rászántam magamat!

Mindig, minden információt megkaptam. Az Egészségközpontban nagyon jó a légkör, a munkatársak készségesek, segítőkészek.
Köszönöm az eddig nyújtott segítséget, természetesen elsősorban Magdinak, aki a lelke az intézménynek.     Béresné

 


 

Szia Magdi,

Van egy olyan problémám, hogy 2 éve remeg a fejem, olyan mintha folyamatosan nemet mondanék. Nem tudom miért van, nem

akarattal csinálom, csak már nagyon zavar. Voltunk Orosházán a Kórházban, ahol nemtudták kideríteni mi lehet a probléma,

ezért tuvább utaltak Békéscsabára ahol meg MR-eztek és azt mondták, hogy nincs semmi elváltozás...
Pedig még mindig remeg fejem.

Utána néztem a neten az Atlas módszernek, és meg kérdeznélek, hogy szerinted ez a módszer az én fej remegésemet is elmulasztaná?
.......................

Szia Magdi, nem remeg már úgy mint régen a fejem, csak egy nagyon kicsit, és most már tudom kontrollálni azokkal amiketmondtál. :)
Köszönöm Attilának is, hogy megcsinálta az Atlast.

Reggelente elmondom 10x azt a szöveget ami a papíron van. Igyekszek egyenesen ülni és menni.
Plusz vettem még egy memória habos párnát és mostmár csak azon alazok.

Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, megéri a befektetett összeget!

Köszönöm szépen mégeg

Melega Bence – Orosháza

 


Kissné Bús Emma tapasztalatai Dunaújvárosból:

1. Oldalra tudom fordítani a nyakamat, főleg balra

2. Balra fordított nyaknál a látásom szélesebb lett, jobban hátrébb látok

3. Nyak forgatásnál nem kattog, csak suhogást hallok

4. Nyakban elöl a gigám nem akad azóta ki

5. Nyelésem is könyebb lett, inni is folyamatosan tudok

6. Bal oldalon egy ponton nagy fájdalom volt aznap, de elmúlt

7. Horkolásom megszünt

8. Fogsorom összeér, jobban tudok harapni kenyeret is

9. Hátam nem olyan fájdalmas, még akkor sem, ha kihúzom magam

10. Karomat kiegyenesítve fel tudom emelni a fejem fölé is

11. Kabát és hátizsák felvétele is könyebb, karomat jobban hátra tudom nyújtani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a kategóriában: Áraink »