Smaller Default Larger

Bencze Ágnes - Marosi József

Néhány szó a földsugárzásokról

A földi élet sugárzási térben fejlődött és fejlődik ma is tovább. Földgolyónk szüntelenül bocsát ki kisebb-nagyobb intenzitású sugarakat, amelyek lehetnek hasznosak és károsak is.

Tapasztalatok szerint a betegségek 60-70 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatást a napi legalább 4-5 órás sugárzási sávban történő tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, szervi panaszok, míg 8-10 év alatt súlyos betegségek alakulhatnak ki.

A káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő élő szervezet védelmi rendszere leromlik.

A földsugárzások hatását mindenki saját magán is megfigyelheti, amelyek megnyilvánulásai: álmatlanság, állandó gyengeség ébredés után, (gyerek éjszaka szüleihez menekül), fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztőrendszer zavarai, torokgyulladás, gerincbetegségek, általában a nem múló allergiás és krónikus panaszok.

A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nehezebben gyógyulhat meg addig, amíg veszélyeztetett helyen tartózkodik.

A radiesztéta a kiváltó ok megszüntetésével segíti elő a gyógyulást.
 

Ismert károsító földsugárzások:

Geológiai törésvonal

Vízér

Hartmann

Curry pontok

Szent György és Ley vonal

Érctelér

Elektromágneses sugárzás (TV, videó, számítógép, mikrohullámú

sütő, zsínórrnélküli és mobiltelefon, trafóházak stb.)

A védekezés lehetőségei – radiesztéta segítségével – a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, vagy a sugárzási helyek árnyékolókkal történő mentesítése. A köztudatban ismert eszközök (gyapjútakarók, fólia, tükör stb.) csak ideiglenes segítséget nyújthatnak, mivel hatásbiztonságuk nagyon csekély és rövid ideig hatnak.

A speciális árnyékolókkal időkorlát nélkül semlegesíteni lehet a káros földsugárzásokat valamint a technikai elektromágneses sugárzásokat. Ezek az árnyékolók csak szakember által telepíthetők. Alkalmazásával az energiaháztartás helyreállítható, s így megindulhat az öngyógyulás folyamata.

BENCZE ÁGNES - MAROSI JÓZSEF

természetgyógyász, bioenergetikus, radiesztéták

http://bencze-marosi.hu/