Smaller Default Larger

Kovács Tünde - Holisztikus terapeuta, Access kezelő

Az ember arra született, hogy élvezze létét, hogy teremtsen,
és hogy boldogságot árasszon magából.” / Maharishi Mahesh Yog

Kovács Tünde 28 éve foglalkozik az ezotéria és a természetgyógyászat különböző ágazataival, és 14 éve már, hogy a személyiségfejlesztés, lélekgyógyászat rejtelmeiben is elmélyült.
Mindezek mellett rezgésterápiákkal és térrendezési tanácsadással is várja vendégeit.

 

A hosszú évek alatt megszerzett tudása komplex rendszerré kidolgozásában pedagógus diplomája és a négy gyermeke nevelése során szerzett tapasztalatai segítettek. Kombinálja az asztrológiát és a kártyavetést, azonban nem tartja magát klasszikus jósnőnek, a tudományos megalapozottságban hisz, nem a babonákban. Állandóan keresi azokat a lehetőségeket, ahol bővítheti ismereteit és újabb segítő módszereket, eljárásokat sajátíthat el.

Tünde holisztikus terapeutaként definiálja magát, melynek központi motívuma, hogy a test, a lélek, a szellem, és a karma egyidejű kezelése vezethet tartós eredményekhez és életminőség javuláshoz. A kezelések előtt feltérképezi az egyéneket, és ehhez mérten hangolja át a terápiát alkalomról alkalomra. Az egészség megőrzése és a gyógyulás szempontjából fontosnak tartja a harmónia megteremtését életünk minden szintjén.

Fizikai síkon első lépésként ajánlja a térrendezést, mert környezetünk energiája nagy hatást gyakorol szervezetünkre, valamint a testi közérzetjavító technikák közül a rezgésterápiák és a szelíd gyógymódok híve.Olyan egyedi masszázstechnikákat ötvöz, melyekbenaz érintések egy ujjal és ringató mozdulatokkal történnek a fájdalomküszöb alatt maradva.

Érzelmi szintű problémák feldolgozásáhozaz Access bars tehnikát használja

Tudatos megoldáskeresésben a szellemi síkon a life coachingot tartja a leghasznosabb-nak.

A karmikus szint feltérképezéséhez és a kezelések kiválasztásához aSorselemzést kínálja.

 

Időpontegyeztetés:66/644-063

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Sorselemzés
 

A tenyérelemzés, számmisztika és tarot kártyák széles palettája, valamint a klasszikus, a symbolon-, illetve a kínai asztrológia segítheti hozzá az érdeklődőt saját képességei, erősségei és lehetőségei feltárásához a jelen, a múlt, a jövő, a sors és karma összefüggéseiben…

Sok mindenkiben felvetődhet a kérdés: miért jó előre tudni valamit, ha annak elkerülhetetlen a bekövetkezte? Mert az előbb említett módszerek tényfeltárásával van rá mód, hogy ezt befolyásolhassuk, tudatosan figyelhessünk rá, esetleg változtassunk is hozzáállásunkon. Egyedi megközelítése az általunk képviselt irányzatnak, hogy az e területen segítséget nyújtó szakemberünk több asztrológiai rendszerben is jártas, így mind a klasszikus, mind a symbolon, pszichológiai asztrológia, a négyoszlopos sorsmeghatározás, illetve a kínai asztrológia és kilenc csillag Kí rendszerek alkalmazásában is.  Az eltérő rendszerek vizsgálatával többnyire olyan helyzetek is felszínre kerülnek, ahol hosszabb ideje nincs megoldás, a vendég egy helyben topog, elvész a részletekben.

 

A sorselemzés keretein belül a kliens:

- első lépésben a személyes születési adatainak figyelembe vételével rövid asztrológiai elemzést kap a személyisége erősségéről és
  gyengeségeiről a sors hatásairól és a várható egy éven belüli bolygóhatások okozta eseményekről

- esetlegesen társas kapcsolatai összeillőségéről vagy blokkjairól

- kérés esetén nevének születési dátumának valamint adott esetben lakcímének párkapcsolatának számmisztikai összefüggéseiről

- igény esetén tájékoztatást kaphat a kínai asztrológiai jellemzőiről gua számáról és uralkodó eleméről

- valamint fenn maradó kérdéseire 3 féle kártyából kérdezhet (Lenormand, Déva tarot és Symbolon)
 

A vízöntő kor beköszöntével az emberek már nemcsak elszenvedői akarnak lenni sorsuknak, hanem tenni is akarnak azért, hogy az életükben történő dolgokat tudatosan irányíthassák, befolyásolhassák, az elkerülhetetlen változásokat méltósággal, átgondoltan fogadják. Esetlegesen elszenvedett veszteségeik tapasztalatait beépítve személyiségükbe, felelősséget vállalnak létükért.

Ezért Tünde rengeteg spirituális tanáccsal és technikával látja el a hozzá ellátogatókat.

 

Többet szeretne tudni a spirituális énjéről, tanácsra, segítségre van szüksége?
Keressen meg bennünket, forduljon hozzánk bizalommal!


 

A technika ajánlott még:

 • gyermek nevének kiválasztásához,
 • pályaválasztási segítségként,
 • cégalapításhoz,

      - párkapcsolati-, munkahelyi-, egyéb életválságok esetén

 
Access Consciousness


Az Access Consciousness a világon már 46 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy “ellen-tudatos” szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban.

Az Acces ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük, valójában milyen csodálatosak vagyunk, és hogy mi magunk vagyunk a mindenség, valamint, hogy képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit csak elképzelni tudunk önmagunkról. Hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén.
Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez

Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

"Ha képes lennél meglátni, hogy milyen csodalatos a lényed, a személyed és a hozzájárulásod az élethez magához; akkor többé nem lenne semmiféle kifogásod arra, hogy boldogtalan legyél." Gary Douglas

Az Access  Bars - a fej 32 pontjának érintésével dolgozik.

 Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd  valójában csodálatos vagy, magad vagy a Mindenség és hogy képes légy úgy alakítani az életedet, hogy több legyél még annál is, mint amit hiszel. Életünk nagyszerű csodává válik, ha a megengedés vezérel minket. 


Mi kellene ahhoz, hogy azt az életet éld, amire mindig vágytál?
 
Mi az amit a tudatosságodhoz adhatok ? 


Mi az amit a tudatossághoz megnyílhatunk ?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus,  természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

Mi lehetne annál jobb, mint ami éppen van?
BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.
A "Barokat futtatni" azt jelenti, hogy a fej 32 pontjának gyengéd érintésével elengedünk mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk.

Képes lennél könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A kezelés bárhol végezhető, célszerű masszírozó ágyon végezni, de lehet földön,úlve is végezni.
Ez egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat.

Gary Douglas, aki több mint húsz éve alapozta meg ezt a technikát, azt mondja a "bárok futtatásáról": A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.

 

 

Bevezetés az Access-be


Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.
A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk.

A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébred a lehetőségekre, a több választásra, és a több életre.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd és elismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Végtelen lényként úgy működsz, mint végtelen észlelés, tudás, létezés és befogadás. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy. Véges lényként hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak.

Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. Amikor a végesség irányít minket, akkor kis választásokat hozunk, és korlátozott lehetőségekből indulunk ki. A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk. A polaritásfüggőség egyike a létező legerősebb függőségeknek. Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogy ha a megengedés vezérel minket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol, vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Azzal, hogy emlékeztetjük magunkat, hogy minden, amit gondolunk, érzünk, hiszünk, megítélünk vagy eldöntöttünk, csak egy érdekes nézőpont
kérdése – fel tudjuk szabadítani magunkat.

Az Access több eszközt ajánl, így pl.: Barok futtatása, testkezelések, végtelen lehetőségek szimfóniája stb.

A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy

anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz

fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint

ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni

magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már

eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ

lehetőségeiben?” (Gary Douglas)
 

Bars – Bars-ok futtatása


A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni ezen a földön.

Évtrilliókon keresztül az emberi lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből funkcionáltak. Minél többet futtatod a bárjaidat, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből funkcionálni. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálj. A legtöbb ember számára a bárjaik futtatása az első alkalom arra, hogy engedjék maguknak a befogadást anélkül, hogy lekötelezettnek érezzék magukat. Ebben a valóságban az elfogadásnak nincs gyakorlata.
A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket. Mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be, annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. Amikor gondolatokból, érzésekből, érzelmekből funkcionálunk, akkor nem létezünk, hanem elhatározunk, döntünk, bírálunk, következtetéseket vonunk le arról, hogy mit, és hogyan fogadhatunk be. Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel polarizáljuk az egységben levést, teremtjük meg az elkülönülést és szakítjuk meg a befogadást. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk,
 és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a legdinamikusabban utasítunk el.

Ha a bárjaidat futtattatod, az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Ez olyan, mintha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk; elutasításból, mintsem befogadásból.

Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből.
A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan.

Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte.
Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg!

Bármikor, amikor valaki más bárjait futtatod, ha a személynek ugyanaz a fix szempontja van valamiről, mint neked, akkor a tied is eltűnik az övével együtt. Kezelést adsz, kezelést kapsz, és ha Bárkezelői praxist folytatsz, még pénzt is kaphatsz érte.

A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A bárok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test egészségéhez.


A kezelés értéke 10.000Ft / alkalom
A tanfolyam értéke 2015. augusztus 1-től: 54.000Ft, ismétlőknek és 18 éves korig  27.000Ft, 15 éves kor alatt ingyenes!


Hogyan lehet ez ennél is jobb?

 

Access Testkezelések

Az Access egyik lényeges sarokköve, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek.
Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket.

Az egyik módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat, a másik, amivel ki lehet tisztítani sok berögzült torz emléket a tudatalattiból, az a testkezelések módszere. 

Több mint ötven különféle energiát fedezett fel az Access, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Sokan azt hiszik,
hogy a test akadálya a tudatosságnak.
Semmi nem áll távolabb ettől! Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.
A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek.
A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot.

Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja, de ehelyett, ebbe a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel? Végtelen lények vagyunk!

A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudjál.Mit tesznek a testkezelések:

- Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól.
- Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra.
- Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra.
- Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen  lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz.
- Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót!

A testkezelések, amiket végzünk, talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is! Mindenkiben meg van a képesség, hogy gyógyítsa magát és másokat, diploma és tréning nélkül. Annyit igényel mindössze, hogy jelen legyen, és a megérintett teste a visszajelzéseket fogadja el.

Közel 50 fajta testkezelés került kifejlesztésre, amiből jelenleg az alábbiakat lehet nálam igénybe venni:

 • Allergiás reakció, autoimmun rendszerekre, ízületi gyulladásra,
 • Hallás, látás helyreállítása
 • Nyirok és mirigy rendszer
 • Traumák
 • Autizmus, figyelemzavar, epilepsziás panaszok
 • Bőrproblémák (pl.pszoriázis, ekcéma )
 • Kozmetikai kezelések mint pl. arcfeszesítés
 • Sportolás, fizikai erőnlét javítására
 • Szexualitással kapcsolatos problémák

Ezek az egyéni kezelések megismételhetők, sok esetben már az első kezelés után látványos változás tapasztalható!

A kezelés értéke: 15.000Ft /alkalom
 

Mi más lehetséges?

 

A végtelen lehetőségek szimfóniája


Lehetőségeid vannak ha száguldásra és változásra vágysz az életedben .

SOP- A lehetőségek szimfóniája

ESB - A létezés (a lényed) energetikai szintézise

A Lehetőségek Szimfóniája egy haladó Access tanfolyam, amit  Dr. Dai Heer tanít.
Valójában a Lehetőségek Szimfóniája egy csodás metafora arról, hogy hogyan illeszkedünk be a világegyetem egészébe, hogyan szólal meg a mi egyedi hangunk, dallamunk, hangszerünk, hozzájárulva a nagy egészhez. Hajlandó lennél -e nem befixálni magad azzal, hogy Te a Fuvola vagy, hanem megengedni magadnak, hogy a dob is legyél a tilinkó is és minden, ami az Univerzum végtelen szimfóniájában felszólal és benned él.
A Lehetőségek Szimfóniája egy energetikai- tudati kezelés, ahol ráhangolódok a masszázságyon fekvő személyre és invitálom valami nagyobbra, mint amit jelenleg megenged magának, hogy megéljen. Feloldunk gátakat, visszaszerzünk letagadott képességeket, energiákat, lehetőségeket. Néha megfoghatatlan, hogy mi is történik, csak érezzük, valami jó. Én is együtt nyílok meg és fedezek fel új darabokat a saját világomból az előttem fekvővel.

Kilépünk a mások világából, ahova megalkuvásból, önmagunkat letagadva menekültünk.

Lehet vele gyógyulni is. 
De az egészségbe főképp az tartozik, hogy itt legyél egészen, egészben.
Nekem a legnagyobb csoda, ami történt, hogy tudom, hogy lehetséges az, amit mindig is tudtam, hogy lehetséges és áramlás, könnyedség,boldogság.
Nem tudok neked észérveket, csak megéléseket leírni.
 Ez nem olyan, amire rábeszélik az embert.
Ha valami húz ide, akkor szeretettel várlak, hogy megéld mi ez!

A kezelés felbecsülhetetlen élményt nyújt!
1 kezelés 20.000Ft, 3 kezelés 50.000Ft

ESB -Energetic Synthesis of Being

Hogyan lehetne, hogy ne utánozz senkit, ne ítéld meg és ne tedd rosszá magad ?
Hogyan lehetnél Te dinamikusan élő, ítéletek nélkül?
Hogyan lehetne, hogy soha ne vágd le és ne tedd rosszá egyik részedet se?
Mi más lehetséges még? 
Ha soha nem válnál el senkitől?
Ha holnap felkelnél és a végtelen lényed a végtelen testeddel, és azzal, hogy mindenkivel egy vagy kelnél fel, mi lenne?

SOP - Symphony of Possibilities
Mi lenne, ha Te lennél az életed karmestere?
Mi az az akusztikus vibráció ami Te vagy?
Mit tudunk együtt létrehozni ezzel?
Hogyan szól a létezés körülötted?
Hogyan lehet ez még annál is jobb?