Smaller Default Larger

dr. Moka Eszter

Dr. Moka Eszter

Bemutató Kurzus Facilitátor
Access Bars Facilitátor
Testkezelés Facilitátor
Minősített Access Facilitátor
Access Facelift Facilitátor


Elérhetőségek:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


2020. január 31-én Eszter eltávozott közülünk, de szívünkben örökké él! 

 

 

dr. Moka Eszter vagyok, Békésen születtem. A nyolcvanas évek közepétől egyre több és egyre érdekesebb dolgot sajátíthattam el, mint pl. transzcendentális meditáció, agykontroll, csikung stb.  A hiányérzetem nem csökkent  2013-ig, az első Bars kurzus elvégzésig, ahol egy dolgot alaposan megtanultam, az Access mantráját:

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!®
 

A következő két hónapban játszadoztam vele, és olyan változásokat értem el, csak ezzel az egy eszközzel, ami minden képzeletet felülmúlt.  A legközelebbi Access Bars tanfolyamon beszélek erről is, lesz szó a Tisztító mondatról, leginkább a Bars®-ról és sok más hasznos eszközről.


Alapozó tanfolyam a következő lépés az Access Consciousness® alaptanfolyamok sorában. Idén Rómában másodszor vettem részt a minősített Access facilitátorok képzésén, mivel ez a feltétele, hogy a 4 napos Alapozó tanfolyamon facilitáljalak.

Az alapozó kurzus megteremti az éberséget az éberséged alapjaival kapcsolatban, amelyeket eddig nem használtál az életedben, és megadja a képességet ahhoz, hogy totálisan más dolgokat válassz, amiket eddig nem voltál képes választani.

Azáltal, hogy az élet dolgaira egy teljesen más perspektívából tekintesz, könnyű lesz megváltoztatni bármit. Bármi, ami korlátoz téged, tudatosság ellenességből, vagy nem tudatosságból kell, hogy működjön. Mit szeretnél ehelyett választani?

Az alapozón képes leszel olyan nézőpontokat meglátni, amelyek korlátoznak téged, és amelyeket meg tudsz változtatni, ez pedig lehetővé teszi, hogy kérdésből, választásból, lehetőségből és hozzájárulásból működj.

Ha bármit választhatnál, mi lenne az? Mi van, ha élhetnél egy olyan életet, amely nincs ennek a valóságnak a hatása alatt?

Ez a tanfolyam  az összes eszközök  80 %-át a kezedbe  adja, köztük kézrátétes testkezeléseket, amelyek lehetővé teszik, hogy bármit megváltoztass az életedben, ami nem működik neked.


Választanád? Választanád velem?

 

Az alapozó után a következő lépés a Lehetőségek Választása tanfolyam.  Ezt a tanfolyamot kizárólag az Access Consciousness alapítója, Gary Douglas, vagy Dr. Dain Heer tartják. Én Garynek a haladó tanfolyamán voltam először Itt minden annyira más volt, mint amit egész addigi életemben tapasztaltam, őszintén bevallom, alig értettem miről is volt szó. Talán egy dolog ütötte át megértésem és ítélkezéseim korlátait, az pedig a pénzzel kapcsolatos számomra igen érdekes nézőpontok újdonsága.

A Bars után a Hogyan válj pénzzé kurzusok facilitálása hozta meg számomra a legtöbb sikerélményt. Imádom olvasni, hogyan változik a pénzügyi valósága a tanfolyami résztvevőimnek.  Mi lenne, ha szeretnéd a pénzt? Ha szeretnéd, eljönnél a kurzusomra. 

Bars, alapozó, pénzügyi kurzusok mellett minden hónapban egy vasárnap az Access Consciousness Facelift kurzust facilitálok.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 20-szor), akkor tartós változást eredményezhet.  Korábban sokat tűnődtem azon, hogy  miért néznek ki annyira jól a access-ek.
 

Téged is érdekel ez a titok? Ha igen, gyere el következő Facelift kurzusra!

Tovább a kategóriában: « Horváth István