Nyomtatás

Bereczky Ella


Spirituális tanácsadó, médium


Kedves Útkereső Társam!

Talán, hosszú évek óta járod te is az utad, keresed a néha konkrétan meg sem fogalmazható kérdéseidre az egyre sürgetőbb válaszokat. Esetleg beköszöntenek életedbe a nehéz napok, melyekből hónapok, akár évek lesznek. Elmész mesterekhez, tanítókhoz, akiktől, lelked sebeire, az életed történéseire várod a gyógyírt,  vagy akár a megváltó csodaszert reméled.

Aztán úgy érzed, mindent hallottál már, s fölösleges volt az egész, elpazaroltad az időd, és elpocsékoltad a pénzed.

S valami új kellene.

 

Mikor már teljesen kiüresedtél, belefáradtál a kutatásba, igenis rádöbbensz, a fejlődésed egyes lépcsőfokain pont azok a segítőid vártak, akikre éppen akkor, abban a szakaszban szükséged volt, akik kisebb nagyobb mértékben támogattak abban, hogy az légy, aki most vagy. Akinek lenned kell.

Én is végigjártam az útkeresés göröngyös,gyakran  átláthatatlan akadályokkal teli állomásait. Megismertem sok-sok nagy tanítót. Sokuktól tanultam, sokukat menedzseltem, szerveztem. Egyensúlyoztam a két világ között, anyagi magasságok, és lelki mélységek. Mindig „más” voltam. Pedig csak ugyanolyan szerettem volna lenni, egyszerű, szerethető.

Megtanultam kommunikálni, „varázsolni „ az angyalokkal, megszálló lelket hazavezetni, teret megtisztítani, házat felszentelni, megáldani, reikizni, ugyanakkor, „diksa” áldás osztóként is kaptam avatást.

Foglalkozom jóslással is.

Mindig kértem az égiek, a  szent szellemcsaládok segítségét, akik azóta, folyamatosan elkísérnek  a munkámban. Ők csak azokat az információkat adják át, amire éppen az adott félnek abban a pillanatban szüksége van, amit  be tud fogadni, fel tud dolgozni.

Gyakran, csak hétköznapi kérdések pofon egyszerű megoldása hozza el a pillanatnyi megváltást, melyre igyekezlek ( igyekszünk, égi segítőmmel) rávezetni.

A döntés mindig a te kezedben van.