Sunrider gyógynövény alapú, gyógyhatású élelmiszerek

Mi az a 21 ok, amiért Ön is a Sunridert válassza?

A Sunrider regenerációs programja az igényes (széles látókörű, összehasonlitó, minőséghez ragaszkodó) ember választása. A legmagasabb elvárásoknak mind a termékek, mind a gyártó cég maximálisan képes megfelelni. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a pluszokat, amelyek a céget világhirűvé és sikeressé tették:

1. A Sunrider cég alapitója és tulajdonosa dr. Tei Fu Chen gyógyszerész és világhirű gyógynövény-specialista.

2. A tulajdonos – kinai származásának köszönhetően – kitűnően ismeri a keleti kultúrát, cégét a Regeneráció filozófiájára épitette fel, amelynek fő törekvése az egyensúly megőrzése, illetve helyreállitása. Felfogása szerint az ember és a környezete szoros egységet képez. Az egészség a vegyszermentes tisztasággal kezdődik.

3. A Sunrider-termékek 5 000 éves receptek alapján készülnek: ötezer éves tapasztalat áll mögöttük! A cég betekintést enged a gyártási folyamataiba, az éves Nagy Konferencia alkalmával büszkén mutatja meg üzemeit több ezer embernek.

4. A Sunrider termékeit dr. Tei Fu Chen kutató, gyógynövényszakértő fejlesztette ki.

5. A teljes gyártási folyamatot a cég tulajdonosa ellenőrzi.

6. A termékekért, a gyártási folyamatért egyszemélyes felelősséget vállal.

7. A Sunrider cég bio tisztaságú növényekből késziti a termékeit.

8. A növények feldolgozását – az általános gyakorlattal szemben – tisztitási folyamatok sorozata előzi meg.

9. A Sunrider táplálékkiegészitők különböznek az általános étrendkiegészitő készitményektől: nem száritott őrleményekből állnak, hanem koncentrált növényi sűritményeket és kivonatokat tartalmaznak. A növényekből vizes áztatással vonják ki az értékes élő hatóanyagokat, majd a vizet elpárologtatják. Kb. 7 kg alapanyagból készül 1 kg végtermék.

10. A Sunrider cég a gyártáskor nem alkalmaz sugársterilezést, mivel a gamma-sugár a növények biológiai értékét csökkenti, illetve megsemmisiti.

11. A termékek dobozán, csomagolásán nem található a jól ismert figyelmeztetés: "Kérdezze meg orvosát, gyógyszeré- szét..." Erre nincs szükség, mert ezek a termékek NATÚ́R élelmiszerek, vagyis teljes értékű tápanyagok.

12. A termékprogramban egyforma jelentőséggel birnak a szervezet tisztitására és a szervek táplálására szolgáló készitmények. Valamennyi (több mint 400 féle) terméket csúcstechnológiájú üzemekben készitik, amelyek a gyógyszergyártási kritériumoknak felelnek meg. E különleges készitmények adalékanyagokat (tartósitó, szinezék stb.) nem tartalmaznak.

13. A Sunrider termékei megfelelnek a kóser és a mohamedán élelmiszertisztasági követelményeknek.

14. A termékek előállitásához, csomagolásához, forgalmazásához külső céget nem vesznek igénybe.

15. A Sunrider bőrápolási termékei élelmiszer minőségűek: ami nem jó a gyomornak, azt bőrre se használjuk!

16. A Sunrider-termékeket 1982-től ismerik és használják már több mint 40 országban a világban – reklám (tévé, rá- dió, plakát stb.) nélkül.

17. A Sunrider cég számos rangos dijat – például a "New York Város Kóser Dija" (USA), a "Legjobb 10 vállalat a termékeik minőségébe vetett fogyasztói bizalom alapján" dija (Kina), a "Fortune Delight a 100 legjobban keresett élelmiszerek egyike" dij (Kina), a "2008-as Izraeli Olimpiai Csapat támogatása" dij (Izrael) stb. – nyert el.

18. A Sunrider nem végez állatkisérleteket, az új termékeket a tulajdonos magán, családján és vezető Független Üzlettulajdonosokon teszteli.

19. A Sunrider növényi, élő, bioenergetikai termékeit a kisgyermekektől az aggastyánokig bárki fogyaszthatja.

20. A cég a megvásárolt termékeire 100%-os megelégedettségi garanciát biztosit.

21. Chen doktor és felesége, dr. Oi Lin Chen (az USA-ban dok- torált orvos), pénzkereseti lehetőséghez is juttatja az embereket, hogy ezekből a kitűnő termékekből minél többet fogyaszthassanak, illetve azért, hogy egy jobb minőségű életet érhessenek el. A cég 15 éve forgalmazza termékeit Magyarországon: több tizezer elégedett, rendszeres fogyasztójuk van.

Váltson Ön is márkát: cserélje le a vegyszereket tartalmazó készitményeit (fogkrém, haj- és bőrápoló szerek, háztartási tisztitószerek, mosószerek) az egészséget megóvó, környezetkimélő termékekre, és fogyassza a kinai császárok 5 000 éves receptúrája alapján készült italokat, táplálékkiegészitőket! Legyen igényes, válassza a Sunrider egészségkultúrát, hogy minél hosszabb és egészségesebb életet élhessen!

 

Termékek:

 

  Növényi étrendkiegészítők  

Növényi italok

 

Calli®Calli® Natúr, Mentás és Fahéjas
Napjainkban a legtöbb üdítőgyártó "felfedezte" a zöldtea fogyasztásának különböző egészséges hatásait. A Sunrider viszont már 20 éve használja a zöldteát a Calli®-ban. A Calli® ugyanakkor sokkal több, mint egy zöldtea! Ez egy olyan exkluzív formula, ami a tulajdonosok szakértelmével és bizonyított hatékonysággal készült.

A katekinek természetesen előforduló polifenol vegyületek, amelyek a Camellia sinensis-ben, a Calli® (és a Fortune Delight®)fő összetevőjében találhatók meg. A katekinek antioxidánsok, melyek bizonyítottan hatékonyan lekötik a káros szabadgyököket.

Amíg a szervezetünkbe bevitt sokféle nemkívánatos anyag gyorsan távozik testünkből, vannak olyanok, amelyek nem ürülnek ki. Egészséges táplálkozással és testmozgással a Calli®-ban lévő egyedi növényi kivonatok segítik a szervezet természetes tisztító folyamatait.

Éjszakai Calli®
Ez a speciális formula növények exkluzív kombinációját tartalmazza. Azoknak készült, akik este szeretnek meginni egy csésze italt és azután nyugodtan kívánnak aludni. Fogyaszthatja napközben is egy kis lazítás vagy stresszoldás végett. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat vagy koffeint - teljesen természetes készítmény.

 

Fortune Delight®


A Calli®-hoz hasonlóan a Fortune Delight® is antioxidánsokat tartalmaz, por formában. A katekinek a Camellia sinensisben, a Fortune Delight® fő összetevőjében természetesen előforduló koncentrált polifenol vegyületek. Ezen antioxidánsok bizonyítottan hatékonyan lekötik a káros szabadgyököket.

A forrón és hidegen egyaránt finom Fortune Delight® mind az öt ízben segíti a szervezet természetes tisztulási folyamatait. Mivel a por könnyedén feloldódik, a Fortune Delight® egy nagyszeru termék a bemutatókhoz is.

 

Sunrider VitaFruit®A teljesen természetes Sunrider VitaFruit®, egy a helyes táplálkozást és szépségünk megőrzését segítő természetes gyümölcslé koncentrátum, amelynek különleges gyártási technológiája, megőrzi az alkotóelemekben a természetes tápanyagokat a maguk teljességében.

Ezt az ultramodern formulát azért fejlesztették ki, hogy a bőr megszépülését segítse, de ugyanakkor segít a szervezet hidratálásában és az elvesztett vitaminok és ásványi anyagok pótlásában is. Antioxidánsokban, vasban és fontos ásványi anyagokban gazdag.

Legfontosabb összetevői közé tartozik a homoktövis gyümölcs, luo han guo, datolya, citromolaj és a télidinnye, melyek tökéletes forrásai a koncentrált antioxidánsoknak, mint amilyen például a C-vitamin. A homoktövis ismert jótékony hatásai közé tartozik, hogy táplálja a bőrt, a hajat és a körmöt, segíti a bélműködést és az emésztést, ezáltal segít a fogyásban, és serkenti az agyműködést és az általános egészségügyi állapotot is.

A Sunrider VitaFruit® egy különleges gyümölcslé-koncentrátum, ami nagyon finom akár vízben vagy kedvenc Sunrider növényi italával, például a Fortune Delight®-tal és a Calli®-val feloldva.

 

SunnyDew®Dél-Afrika őslakosai sztévia leveleket használnak évszázadok óta a gyógyszereik és a teáik elkészítéséhez. A sztévia egy olyan figyelemre méltó növény, amely segít fenntartani a normális vércukorszintet az egészséges szervezetben.

A SunnyDew® étrend-kiegészítő a sztévia levél-kivonat és a krizantémvirág hatékony keveréke. Más vállalatok általában vegyi módszereket használnak a sztévia feldolgozásához, megváltoztatva ezzel a növény természetes struktúráját. A SunnyDew® -nál használt egyedülálló tisztítási és koncentrálási folyamat eredményeként a sztévia megőrzi a természetes struktúráját a maga természetes formájában.

A SunnyDew® magasan koncentrált és teljesen természetes, kiválóan használható étrend-kiegészítő, amely a mindennapi étkezés keretében fogyasztva segít fenntartani a normális vércukorszintet.

 

 

Növényi élelmiszerek

NuPlus®A kiegyensúlyozott étrend az egészség elengedhetetlen része. A szervezetünkbe naponta bevitt élelmiszerek összetétele ugyanakkor gyakran nem megfelelő. A Sunrider legalapvetőbb növényi élelmiszere olyan összetevőkből készült, amelyek egy egészséges étrend alapjai lehetnek, és az esetleges tápanyaghiányokat is pótolják.

NuPlus® koncentrált növényi élelmiszer, amely ötvözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástudomány eredményeit. Kiegyensúlyozott növényi formula, amely az egészség-fenntartás kínai hagyományain, a megfelelő tápanyagokon alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Regeneráció filozófiáját - a szervezet táplálását (jin) és tisztítását (jang) - profi táplálkozáskutatással integrálja.

A NuPlus® kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. A teljesen természetes, kiváló alkotóelemekből készült NuPlus® nem tartalmaz vegyianyagokat, tartósítószereket, hozzáadott édesítőt vagy zsírt.

 

VitaShake®Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a kiegyensúlyozott étrend és az optimális testsúly elérésében, teljesértékű növényi élelmiszereinket komplex szénhidrátok, teljes értékű szójafehérje és különleges növényi összetevőkkel formuláztuk.
A VitaShake alapvető tápanyagokat, emészthető rostokat, vitaminokat és ásáványi anyagokat tartalmaz. Víz hozzáadásával ez a kakaós, frukto-oligoszachariddal "felvértezett" növényi ital étkezés helyettesítőként is nagyaszerűen megállja a helyét. Ideális az idősebb korosztály és azok számára, akik könnyen emészthető élelmiszert keresnek vagy egyszerűen csak rohanó életmodót élnek.

 

Vitalite® SunBarKerülje el a magas kalóriaértéku, alacsony tápanyagtartalmú ételeket. Válassza helyettük a Viltaite SunBar szeletet, lendüljön formába és nézzen ki tökéletesen. Teljes értéku fehérjéket és élelmi rostot tartalmaz, ugyanakkor telített zsír és koleszterin tartalma alacsony, de tartalmazza a vitaminok és ásványi anyagok napi szükségletét. Egy -egy szelet kalória értéke 225 kalória. Tökéletes étkezést helyettesíto élelmiszer. Ha nincs ideje megfeleloen étkezni, a Vitalite SunBar egy gyors, egészséges és kielégíto étkezést helyettesíto lehetoséget biztosít. Csábító csokoládés ízben kapható.

 

 

Növényi koncentrátumok

Beauty Pearl (Szépséggyöngy)Ezt a nevet a termék célja és formája ihlette. Ez az egyedi formula belülről táplálja a bőrt, hogy Ön megőrizhesse fiatalságát, fiatalos külsejét és fiatalos közérzetét. A koncentrált növényi kivonatokat gyöngyszemnyi pirulák tartalmazzák a könnyebb emésztés érdekében.

A speciális Beauty Pearl formula a Regeneráció filozófiáján alapul, miszerint a szervezet természetes módon képes önmaga regenerálására. Az egészséges bőr természetes megújulási cikluson megy keresztül, és a Beauty Pearl a szervezet belső táplálásával segít fenntartani bőre szépségét. A Beauty Pearl tökéletes kiegészítése a felülmúlhatatlan, külsőleg alkalmazandó Kandesn® bőrápolási termékcsaládnak.

 

Quinary®A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája alapján, a szervezet megfelelő tápanyagokkal történő mindennapi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő esetleges "üzemzavarok" megelőzésére. Dr. Chen ennek érdekében hozta létre a Quinary®-t, ami kényelmes módja a szervezet öt szervrendszere közötti harmónia fenntartásának.* Dr. Chen az Alpha 20C®, Assimilaid®, Conco, Lifestream® és Prime Again® formulákat egy speciális, komplex készítményben, a Quinary®ben ötvözte.

A Quinary® sokkal inkább az egészség fenntartásában segít, mintsem megvárná a betegség jelentkezését. A formula az öt szervrendszerre együttesen és egyenként is kifejti a hatását. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rendkívül nehéz, a mi növényi keverékünk tartósítószerek és szintetikus vegyianyagok felhasználása nélkül készült.

 

Liqui-Five®A Quinary® háromféle, egyszerűen felhasználható formában készült: por, kapszula és folyadék. A Quinary® folyadék formája a Liqui-Five®. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, hozzá foghatót sehol máshol nem talál! A Liqui-Five® sokkal inkább az egészség fenntartásában segít, mielőtt bármilyen betegség megjelenne. A Liqui-Five® a szervendszerekre együttesen és egyenként is kifejti hatását. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rendkívül nehéz, a mi növényi keverékünk tartósítószerek és szintetikus vegyianyagok felhasználása nélkül készült.

 

Alpha 20C®Az Alpha 20C® a szervezet immunrendszerét célozza meg a "fa elem" növényeivel, amelyek természetesen eloforduló antioxidánsokat és erosíto hatású növényeket tartalmaz.* A Sunrider szabadalmazott formulája a 3,000 éves tradícionális kínai gyógyászaton és a csúcstechnológiájú gyártáson alapul. Mostanában készült tanulmányok is bizonyítják, hogy az általunk használt növények hasznos bioaktív összetevoket tartalmaznak. Alpha 20C® kapszula és por formában is kapható.

 

Assimilaid®Az Assimilaid® a Quinary®-ban lévő 5 formula egyikét tartalmazza. A szervezet emésztőrendszerének működését célozza meg a "föld elem" növényeivel, melyek az elfogyasztott táplálék gyorsabb és hatékonyabb feldolgozásában segítenek.

A Regeneráció filozófiája alapján az Assimilaid ® a megfelelő tápanyagok biztosításával és a szervezet egyensúlyának fenntartásával az optimális egészség elérését szolgálja. A maximális hatékonyság érdekében koncentrált növények egyedi keverékének exkluzív formulázásával az Assimilaid ® a Kelet füvészeti tradícióinak és a Nyugat tudományának különleges ötvözete. Erősen koncentrált készítmény, ami vízben elkeverve nagyon kellemes ízű.

 

Vitaminok és ásványianyagok

VitaSpray®A VitaSpray® fő összetevője a vízben oldódó B12-vitamin, ami az egészség fenntartásához fontos B-vitamin komplex része. Különösen a szigorú vegetáriánus étrendet követőknek lehet szükségük a B12-vitamin pótlására, mivel az elsődlegesen az állati eredetű táplálékokban található meg, mint például a tojás, hús, hal és tejtermékek.

A B12-vitamin fontos szerepet játszik a metabolikus folyamatban, a vörösvérsejtek képzésében és a központi idegrendszer működésében. Egyetlen fúvás ebből az egyedi összeállítású, komplex növényi vitaminkészítményből biztosítja a szervezet napi B12-vitaminszükségletét. Különösen praktikus azoknak is, akiknek nehézséget okoz lenyelni a vitamintablettákat és kapszulákat.

 

Citric C™ TabA Citric C™ Tab rágótabletták olyanok akár a meghámozott narancsok. Mindegyik tabletta az aszkorbinsavból származó C vitamin ajánlott napi mennyiségének 200%-át, nátrium aszkorbátot és csipkebogyóport tartalmaz. Emellett a Citric C™ a citrus bioflavonoidok és zöldtea kivonat különleges keverékével készült.

 

Herb Cal® TabA Herb Cal® rágótabletta első osztályú színvonalat képvisel más márkákkal összehasonlítva. A kálcium esetén a titok nyitja a felszívódás. A Herb Cal® rágótabletta a szervezetben könnyen felszívódik, mivel a kálciumot 3 formájában - karbonát, citrát és glükonát- tartalmazza, kiegészítve a felszívódást segítő növényi kivonatok és enzimek különleges keverékével.

 

 

Vitalite® Testsúlykontroll és a sportos életmódnak megfelelő  táplákozás termékei

SunTrim® Plus

Gyors eredmények az egészséges, formás alakért

A SunTrim® Plus olyan úttörő formula, amely segít kontrollálni ételadagját már az első naptól kezdve. A kapszulák elfogyasztása után 30 perc elteltével ennek a forradalmian új elveken alapuló készítménynek a hatására kevésbé érzi éhesnek magát, így megelőzhető, hogy többet egyen a kelleténél. Folyamatos fogyasztása az egészséges étkezési szokások kialakításán keresztül segíthet elérniés fenntartani optimális testsúlyát.

Dr. Tei-Fu Chen azért hozta létre a SunTrim® Plust, hogy mindenki számára elérhető legyen egy biztonságos, hatékony és természetes megoldás a testsúly csökkentésére. Megmarad az étvágya és továbbra is élvezheti az ételeket, de természetes módon kevesebbet kíván enni. A forradalmian új megközelítésre épülő étrend-kiegészítő segítségével elérheti azokat az eredményeket, amelyekre mindig is vágyott!

Koncentrált növényi formulánk olyan kulcsfontosságú összetevőket tartalmaz, mint a kakaóbab, zöldkávé, resveratrol, zöld tea és a garcinia gyümölcs.

Hatásai:

  • csökkenti a gyomor befogadóképességét, azzal, hogy az étvágya megmarad, de kevesebbet kíván enni, így hosszú távon fogyást eredményez
  • segítségével a szervezet visszatérhet a természetes étkezési szokásokhoz
  • segít a szervezetben felgyülemlett zsír lebontásában
  • hatása azonnal érezhető, hogy segíthesse konrollálni ételadagját
  • koncentrált növényi formula
  • nem tartalmaz stimuláló- vagy töltőanyagokat, sem depesszánsokat
  • a tulajdonosi szakértelem garantálja a formula hatékonyságát
  • a kutatás-fejlesztés és gyártás helyszíne Los Angeles.

 

Vitalite® SunBarKerülje el a magas kalóriaértéku, alacsony tápanyagtartalmú ételeket. Válassza helyettük a Viltaite SunBar szeletet, lendüljön formába és nézzen ki tökéletesen. Teljes értéku fehérjéket és élelmi rostot tartalmaz, ugyanakkor telített zsír és koleszterin tartalma alacsony, de tartalmazza a vitaminok és ásványi anyagok napi szükségletét. Egy -egy szelet kalória értéke 225 kalória. Tökéletes étkezést helyettesíto élelmiszer. Ha nincs ideje megfeleloen étkezni, a Vitalite SunBar egy gyors, egészséges és kielégíto étkezést helyettesíto lehetoséget biztosít. Csábító csokoládés ízben kapható.

 

Action Caps®A szervezet természetes metabolikus folyamatainak megerősítése céljából készült Action Caps® a kalóriák hatékonyabb elégetésében segít. A Regeneráció filozófiáján alapuló Action Caps® a szervrendszerekkel együtt dolgozik a táplálék feldolgozásán.

Sok más fogyókúrás termékkel ellentétben, az Action Caps® teljesen természetes, mindenféle vegyi és mesterséges adalékanyag hozzáadása nélkül készült. Az Action Caps®-et egy teljesíthető testsúlycsökkentő program részeként tervezték, amihez napi testmozgást és ésszerű étrend fenntartását javasoljuk, ami magas rosttartalmú, zsírszegény ételek, így zöldségek, gyümölcsök, baromfihús vagy hal fogyasztását jelenti.

 

SportCaps®A kiemelkedő teljesítmény eléréséhez különösen az atlétáknak és az aktív életmódot folytató embereknek van szükségük fokozott fizikai erőnlétre és állóképességre. A SportCaps® az ő igényeik kielégítésére készült.

A SportCaps® a tulajdonosok szakértelmével összeállított koncentrált növényi keverék a sportoláshoz szükséges fizikai erőnlét fokozására. Ezt a teljesen természetes stimulálókból álló, semmiféle szintetikus adalékanyagot nem tartalmazó exkluzív formulát az állóképesség, az ellenállóképesség fokozására és a stressz visszaszorítására tervezték.

 

Fibertone®A Regeneráció Filozófiája alapján, ha a szervezet egyensúlyban van, akkor optimális szinten működik. Ahhoz azonban, hogy az öt szervrendszert harmóniában tartsuk, a tápanyagfelvétel (jin) és a leadás (jang összhangja alapvető fontosságú. A Fibertone® egyedi növényi keveréke specifikusan az emésztőrendszer működését segíti a jin és a jang harmóniájának fenntartásával.

A Fibertone® az emésztőrendszer természetes funkcióját erősíti. Exkluzív formulánk zabkorpa, pszilliummag és más jótékony hatású növények kombinációjával segíti a szervezet metabolikus folyamatát. Fogyasztása mellé napi testmozgást és ésszerű étrend fenntartását javasoljuk, ami magas rosttartalmú, zsírszegény ételek, így zöldségek, gyümölcsök, baromfihús vagy hal fogyasztását jelenti.

 

  Bőrápolás  
 

Általános bőrápolás
 

Kandesn® TisztítókrémA természetes módon bőrkímélő Kandesn® Tisztítókrém ideális a zsíros felszíni szennyeződések és a smink eltávolításához. A Kandesn® alapfokú bőrápolási program első lépése.

Növényi kivonatok keverékével, melyek a tisztítás során egyben hidratálják is a bőrt, a Kandesn® Tisztítókrém hatékonyan tisztít, anélkül, hogy a bőrt megfosztaná természetes nedvességtartalmától. Hogy a bőrrel harmóniában fejthesse ki hatását, enyhén savas kémhatású készítmény.

 

Kandesn® TisztítóhabA Kandesn® Tisztítóhab a legapróbb víz alapú szennyeződéseket is eltávolítja. A Kandesn® alapfokú bőrápolási program második lépése.

A kiváló minőségű növényi alkotóelemek exkluzív kombinációjával a Kandesn® Tisztítóhab kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan tisztítja és egyidejűleg természetes módon hidratálja is a bőrt. Az egyedi formula enyhén savas kémhatású, hogy a bőr természetes pH-jával harmóniában fejtse ki hatását.

 

Kandesn® Tonizáló folyadékA Kandesn® Tonizáló folyadék az arctisztítás utolsó és a hidratálás első lépése.

Tonizáló folyadékunk kíméletesen erősíti, tonizálja és stimulálja a bőrt. Olyan koncentrált kivonatokat tartalmaz, melyek kíméletesek a bőrhöz. Enyhén savas kémhatása serkentő hatású, és harmóniában van az egészséges bőrrel.
 

Kandesn® Pórusösszehúzó folyadékA Kandesn® Pórusösszehúzó folyadék a felsőfokú bőrápolási program harmadik lépéseként követi a Tisztítókrémet és a Thermo arctisztítót. A tisztítás utolsó és a hidratálás első lépése.

Minden bőrtípusra alkalmas, de különösen a zsíros, érzékeny, gyulladásos és mitesszerekre hajlamos bőr ápolására készült. Olyan korszerű formula, mely nem tartalmaz maró alkoholt vagy ásványi olajat, vagyis olyan, más márkákban általánosan felhasznált összetevőket, melyek irritálják az érzékeny bőrt. Ehelyett a bőrt nyugtató növényi kivonatok egyedi kombinációjával készült.

 

Oi-Lin® különleges bőrápolás

 

Dr. Chen® Bőrfeszesítő krémÁllítsa helyre és őrizze meg bőre fiatalos megjelenését a Dr. Chen Bőrfeszesítő krémmel.

 

Oi-Lin® Bőrápolás próbacsomagA különleges bőrápolás, amely tisztítja, tonizálja, hidratálja és védi bőrét, tökéletesen bemutatható a próbacsomag segítségével. A csomag a következő termékek mintáit tartalmazza: Oi-Lin®Tisztítókrém, Oi-Lin® Revitalizáló és tisztítókrém, Oi-Lin® Arctonik, Oi-Lin® Mélyhidratáló krém.

 

OI-LIN® TISZTÍTÓKRÉM 

OI-LIN® REVITALIZÁLÓ TISZTÍTÓKRÉM 

OI-LIN® ARCTONIK 

  Bőrápolási és háztartási termékek  

 

Testápolás

Kandesn® Kéztisztító zseléHányszor fordult elő Önnel, hogy kezet szeretett volna mosni, de nem tudott, mert nem volt víz a közelben? Többé nem lesz ilyen problémája, ha magával viszi a Kandesn® Kéztisztító zselét. Akárhova megy, legyen Önnél! Most a ragacsos kezű gyerekek szülei is megkönnyebbülten felsóhajthatnak!

A Kandesn® Kéztisztító zselé kényelmes megoldást kínál a víz nélküli kéz tisztításhoz. Gyorsan felszívódik. Speciális formulánknak köszönhetően egyszerre tisztít és hidratál, s nem szárítja ki a kezet. Valójában megelőzi a más márkák okozta kirepedezett bőrt. Keze kellemes tapintású és friss illatú lesz!

 

Kandesn® SzépségszappanKényeztesse magát a Kandesn® Szépségszappan luxusával! Ez egy "szappanmentes" szappan, amit bárhová magával vihet. Enyhén savas, a bőr pH-egyensúlyával összhangban lévő készítmény, ami gyengéden tisztítja, de nem szárítja bőrét.

A pH-teszt alkalmazásával győződjön meg arról, hogy a boltok polcain található más szappanok - akár a drága márkák is - lúgos kémhatásúak, ami azt jelenti, hogy kiszárítják a bőrt. Ezért nevezzük tehát a Szépségszappanunkat "szappanmentesnek", mert ez rendkívül különleges és exkluzív.

 

Oi-Lin® Folyékony szappanA közönséges szappanokkal ellentétben, az Oi-Lin® Folyékony szappan tökéletes fürdéshez és zuhanyozáshoz egyaránt. Azzal egyidejűleg, hogy tisztítja a kezet és az egész testet, hidratálja is a bőrt.

Ez a bőrkímélő és korszerű formula minden bőrtípusra ideális, de különösen az érzékeny és a száraz bőrűeknek ajánlott. Bőrét selymesen finommá varázsolja!

 

Oi-Lin® Kéz- és testápolóA Forbidden, a Crazze illatú vagy éppen az illatmentes Oi-Lin® Kéz- és testápolók mindegyike könnyedén felvihető az egész bőrfelületre - s a bőrt tartósan bársonyossá és rugalmassá varázsolják. A két illatosított változat kiválóan harmonizál az azonos illatú parfümjeinkkel.

A bőr hidratálásával korszerű készítményeink elősegítik, hogy a bőr magába zárja a nedvességet, és a száraz bőr így visszanyerje egészséges állapotát. Az antioxidáns E-vitamin, növényi kivonatok, természetes olajok és tengeri alga kivonatok erősen koncentrált kombinációjával az Oi-Lin® Kéz- és testápoló a bőrt bársonyosan simává varázsolja, anélkül, hogy ragacsos réteget képezne rajta.

 

Hajápolás

Kandesn® SamponKényeztesse fejbőrét egy kis mentolos bizsergéssel a Kandesn® Sampon segítségével! Haja és fejbőre páratlanul tiszta és friss lesz. A Kandesn® Sampon megfelel a haj természetes pH-jának, így anélkül tisztít, hogy megfosztaná a fejbőrt a természetes zsíroktól. Más samponok gyakran lúgos kémhatásúak, és kiszárítják a fejbőrt és a hajat, míg a Kandesn® Samponban lévő természetes összetevők és növényi kivonatok hidratálják a hajat.

 

Kandesn® HajbalzsamA Kandesn® Hajbalzsamnak köszönhetően a sampon használata után haja könnyen fésülhető lesz! Megerősíti a hajat és előkészíti azt a formázáshoz. A Kandesn® Hajbalzsam búzafehérje, keratin és egyedileg kifejlesztett aminosav tartalma révén újraépíti és megerősíti a hajat. Egy kíméletes formula, amely nem tartalmaz irritáló szintetikus anyagokat, továbbá anélkül kondicionál, hogy a hajat lelapítaná.

 

SunSmile® termékek

SunSmile® növényi fogkrémA koncentrált SunSmile® növényi fogkrém tiszta és friss ízű, még a gyerekek is szeretik, továbbá nem hagy szemcsés réteget a fogakon. Hatékonyan tisztít anélkül is, hogy a más márkákban előforduló, potenciálisan káros hatású összetevőket tartalmazná. Olvassa el a boltok polcain sorakozó márkák címkéit, és érezzen rá a SunSmile® növényi fogkrémben rejlő különbségre!

 

SunSmile® Fürtös-bogyós gyümölcsmosóTényleg nincs még egy, a SunSmile® Fürtös-bogyós gyümölcsmosóhoz fogható termék! Mi csak természetes eredetű összetevőket használunk, hogy a gyümölcsökről és zöldségekről eltávolíthassuk a növényvédő-, a rovarirtó- és a gombaölőszereket, a szennyeződéseket, a felületükön lévő viaszos réteget, illetve az olajos és egyéb nemkívánatos anyagokat. A SunSmile® Fürtös-bogyós gyümölcsmosóban lévő fő tisztító hatású alkotóelem a decil-poliglükóz, ami kukoricalisztből és kókuszolajból kerül kivonásra, és ami egy biológiailag lebomló anyag.

 

SunBright® Laundry SuperCleanmosószerA kiváló SuperClean formula kifejezetten mosásra kifejlesztett termék. Koncentrátum, ezért egy fél kupaknyi is elég egy átlagos mosáshoz. Ez a kíméletes, de annál hatékonyabb mosószer gyakorlatilag minden mosható anyagra és színre biztonságos. Gazdaságos kiszerelésben, valamint egy kétfejű flakonos, próbakiszerelésben is kapható.