Smaller Default Larger

  

Hippokrates az orvostudományok atyja azt mondta, hogy „Minden betegség a belekben kezdődik”, és ezt ő komolyan is gondolta!
Sajnos mi ezt soha sem vettük komolyan!

Most van itt az idő, amikor is újra kell gondolni mindezt!
Egészségesen táplálkozni, testünket regenerálni, tisztítani táplálni és felépíteni az emésztő rendszeri flóránkat mikrobiomunkat!

Az egész bélrendszer tele van apró pici organizmusokkal, amiket mikrobiotáknak hívnak.
A mikrobiom ezeknek a mikrobiotáknak az összessége.

Ehhez nyújt valós segítséget, természetes megoldást rendszeres használattal a Herbaferm csepp a közismert emésztési panaszokra, mely gyógynövények fermentált kivonata koncentrátuma!

 
 

A Herbaferm cseppek hatása:

Rövidtávú hatások (3-10 nap után):
A gyógynövények hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat.
Az ételek könnyebben megemésztődnek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul.

A mikrobiom elkezdi a bélrendszer újratelepítését, hozzájárulva ezzel a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt. A széklet ürítése könnyű és kiszámítható lesz, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenések enyhülnek, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez. Az emésztés javulása miatt az alvás is pihentető lesz.

Középtávú hatások (5-7 hét után):
A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű mikrobiom (bélflóra) kialakulásához, amely revitalizálja (újjáépíti) az immunrendszert, enyhíti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökken a levertség és fáradtságérzet, viszont nő az energiaszint, a koncentrációkészség, a munkabírás, a szervezet stressztűrő képessége jelentősen megemelkedik.

Hosszútávú hatások (3-6 hónap után):
Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően kialakul az ideális testsúly (a túlsúlyos fogy, az alultáplált hízik). Az egészséges emésztés megerősíti és hatékonnyá teszi az immunrendszert. Helyreáll a rend a szervezetben!

A cseppet hosszútávon érdemes fogyasztani!

Részletes információ és ajánlói link:  https://herbaferm.hu/?create_account=1&ref=ccfad23dfa675ed35a737afa94f73992

 ​Ajánlói kód: 544